Вход за потребители              

2016-03-09 / Добри практики на община Добрич


Категория: Трета процедура

Община Добрич, удостоена през 2015 г. с Етикета за иновации и добро управление на местно ниво на Съвета на Европа, кандидатства за този приз със 7 свои добри практики. Тези практики са следните: "Център  за  защита  на  природата  и  животните", "Инициативи в Дневен център за възрастни с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция към Община град Добрич", "Терапевтична конна езда за деца от Дневния център за деца с увреждания", "Организиране на Коледно тържество за децата, настанени в приемни семейства, заедно с приемните им  родители", "Инициативи на Местната комисия БППМН при Община град Добрич", "Социални услуги за стари хора: Обучение и съдействие при ползване на интернет и скайп" и "Художествена самодейност в добричките клубове на пенсионера".

Изтегли документа

Добра практика № 2 "Инициативи в Дневен център за възрастни с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция към Община град Добрич"   


Добра практика № 3 "Терапевтична конна езда за деца от Дневния център за деца с увреждания"   


Добра практика № 4 "Организиране на Коледно тържество за децата, настанени в приемни семейства, заедно с приемните им родители"   


Добра практика № 5 "Инициативи на Местната комисия БППМН при Община град Добрич"   


Добра практика № 6 "Социални услуги за стари хора: Обучение и съдействие при ползване на интернет и скайп"   


Добра практика № 7 "Художествена самодейност в добричките клубове на пенсионера"   


 

  Предишна Следваща