Вход за потребители              

2020-09-16 / Класиране на кандидатите от конкурса за длъжността ...


Категория: Община Троян


Класиране на кандидатитеот конкурса за длъжността Началник отдел „Социална и здравна политика“в отдел „Социална и здравна политика“при Община Троян

 


На основание чл.44, ал.1 и ал.4 от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавните служители, Комисията класира:


   Окончателен резултат


 1.Марияна Николова


 70,402.Валентина Даскалова


 68,45 Председател на Конкурсната комисия,


Розалина Русенова, Заместник-кмет на Община Троян2020-09-16 / Сливов мармалад, ракия, арт-инсталация, дефиле ...


Категория: Община Троян

Сливов мармалад, ракия, арт-инсталация, дефиле „Сливовият стайлинг през годините“ и още много забавления очакват посетителите на Български фестивал на сливата


Наближава един от най-дългоочакваните празници в Троян и Орешак – Български фестивал на сливата. Организаторите подготвят празник, съобразен с грижата за здравето на хората и с балансирана културна програма за всички възрасти.


С традиционни кулинарни изкушения, арт-ателиета и демонстрации на традиционни занаяти ще посреща „Улица на занаятите“. Интересът към „Улица на занаятите“ и през настоящата година бе висок, като заявления за участие в Троян подадоха над 100 занаятчии. В улицата участие ще вземат над 80 занаятчии, а над 10 шатри ще предлагат традиционно ракия, мед, колбаси и други, като ще бъдат разположени в площадното пространство от кафе „Рио“ до пощата. Занаятчийски шатри ще има разположени и в зелените градини на Националното изложение в Орешак.


Нетрадиционен ще е първият от поредицата празнични дни – 18.09., който е посветен на 10-годишнината на Регионалния клон (РК) Априлци – Троян - Севлиево на НД „Традиция“. В 17.30 ч. в петъчния ден всички посетители ще бъдат част от градско увеселение под надслов „Минало и настояще“, със специалното участие на гвардейска част и гвардейски духов оркестър. „Ретро-кафене“, премиера на филма „100 години Дойранска епопея“ и още много изненади ще предложат членовете на РК на дружеството за жителите и гостите на Троян.


На официалната интернет страница www.festivalnaslivata.com на разположение за посетителите на Фестивала е интерактивна карта с информация за паркинги и места за хранене в централна градска част. ОП „Комунални услуги“ ще се грижи за поддържане чистотата в празничните дни, а за ползване на гостите освен химически тоалетни, ще са отворени и санитарните помещения в читалището и Общината.


В празничната година, в която отбелязваме 150 години читалищна дейност и празник на троянското НЧ „Наука-1870 г.“, всички читалищни състави ще вземат участие в празника с изяви на сцените на Фестивала в Троян и Орешак. Общински младежки съвет-Троян пък организираха инициатива „Сливи за смет“, като награждаването на победителите ще се състои в рамките на Фестивала.


До деня на запалване на казана за изваряване на ракия ще се пази в тайна името на Главния майстор на ракията. За да разберете кой е той, ще ви очакваме на 19.09. от 12:00 ч. на площада в Троян.


Център „АЛОС“, Център за неформално образование и културна дейност, заедно с НУПИ „Проф. Венко Колев“ отново ще изненадат жителите и гостите на града с арт-инсталация, разположена на пешеходния мост, свързващ площад „Възраждане“ и градинката пред Информационно-културен център (ИКЦ). Тема на тазгодишната инсталация е „Време за слива“ - поредната съвместна изява на арт педагози от Център „Алос“ и ученици от художественото училище в Троян НУПИ „Проф. Венко Колев“. Произведението цели по шеговит начин да напомни за нуждата да ценим това, което имаме. Инсталацията ще бъде изградена на централния мост в града в периода 17-19.09.2020 г. Водещ на уъркшопа е д-р Любен Кулелиев, Център АЛОС.


В дните на Фестивала ще има и забава за най-малките. В съботния 19-ти септември, в градинката пред ИКЦ, от 16 ч. ще има детски празник. Участие на Фестивала през настоящата година ще вземат и Център за подкрепа за личностно развитие - Троян, които ще демонстрират техники с плъстене на вълна, дърворезба, работа с глина, като посетителите на техния арт-кът ще може да видят и изложба с изделия. Щанд ще имат „Хуманност и Дълголетие“ ООД, които реализират социален проект и ще предлагат ръчно изработени свещи.


Повече за приготвянето на известната напитка – троянска сливова ракия, гостите на Фестивала ще може да научат във „Винпром-Троян“ в традиционните „Дни на отворените бутилки“, като за тях е организирана екскурзия в производствените помещения на завода със специалист от фирмата; Сляпа дегустация на ракии; Специален подарък за всеки посетител над 18 години. Организиран транспорт от центъра на Троян до завода и обратно: в събота и неделя в 09:45, 11:45, 13:45 и 15:45 часа пред централния Тото пункт. Начало на екскурзиите от портала на завода: в събота и неделя в 10:00, 12:00, 14:00 и 16:00 часа (вход 4 лв./ Безплатен вход за посетители под 18 години).


Тази година традиционното празнично дефиле ще тръгне на 19 септември, в 10 ч. от спирката срещу кафе „Тифани“ към централния площад. Каним всички да бъдат част от традицията, която изпъстря троянската главна улица и площада, както и да усетите вкуса и настроените на Фестивала през трите празнични дни в Троян и Орешак! Не забравяйте да се забавлявате и снимате, като може да ни изпращате своите моменти от Фестивала, а ние ще ги споделяме в профилите в социалните мрежи – Фейсбук и Инстаграм.2020/slivov-stailing{/gallery}

2020-09-15 / Заповед № 1205 от 14.09.2020 г. ...


Категория: Община Троян


 


Заповед № 1205/ 14.09.2020 г.


На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и Наредба №1 на Община – Троян, постигане оптимална организация на движението по повод Фестивала с празнично шествие – дефиле във връзка с Български фестивал на сливата - Троян


 


НАРЕЖДАМ


1. За времето от 09.45 часа до 10.30 часа на 19.09.2020 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Тома Хитров“ при Първа Инвестиционна Банка до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“.


Движението на ППС да се осъществява по обходен маршрут, указван от служителите на полицията и Община - Троян.


Движението на ППС по забранените участъци да се възстановява непосредствено след преминаването на шествието.


2. ОПРЕДЕЛЯМ работно време на търговските обекти, заведенията за хранене и развлечения, обособени по повод фестивала, през периода 18.09.2020 г. – 20.09.2020 г., да е до 23.00 часа. Зареждането на същите да се осъществя през периода от 24.00 часа до 08.00 часа.


3. Посетителите на събитието, придвижващи се с ППС да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоари, банкети и свободни площи.


4. Началника на РУ – Троян да създаде организация на движението на територията на града с оглед недопускане ПТП и задръствания.


Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на Началника на РУ – Троян.


Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”.


Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.


 


ДОНКА МИХАЙЛОВА /п/


Кмет на Община Троян

2020-09-15 / Съобщение относно подбор на преброители и контрольори


Категория: Община Троян

Във връзка с „Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 г.“, Общинска преброителна комисия – Троян обявява набиране на преброители, контрольори и придружители.


В тази връзка желаещите да се включат могат да подадат заявление с изискуемите документи всеки работен ден от 08,00 ч. до 17,00 ч. в общинска администрация Троян, находяща се на адрес: град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 – Център за административно обслужване, в срок от 15 септември до 30 октомври 2020 г., включително.


 


ПРАВА, ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ОТГОВОРНОСТИ И НАЧИНИ НА ПОВЕДЕНИЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ И КОНТРОЛЬОРИТЕ


1. От 15 септември до 30 октомври 2020 г. лицата, които желаят да работят като преброители и контрольори в преброяването, подават заявление чрез Общинската преброителна комисия до Директора на Териториалното статистическо бюро, придружено от автобиография. Подадените документи в Общинската преброителна комисия се регистрират в Центъра за административно обслужване в Община Троян, находящ се в град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 - партер, дава им се входящ номер и се записват в електронната система.


Списък на одобрените преброители и контрольори се оповестява не по-късно от 10 декември 2020 г. в съответната Общинска преброителна комисия и в ОСИ на ТСБ.


2. Назначаването на преброителите и контрольорите се извършва чрез подписване на граждански договор между тях и директора на ТСБ не по-късно от 15 януари 2021 година. В договора се уточняват правата и задълженията на страните по време на преброяването.


3. На преброителите, контрольорите и придружителите се издава служебна карта по образец. Образецът на служебната карта се разгласява чрез средствата за масово осведомяване. Служебните карти се връщат заедно с преброителните материали на Общинска преброителна комисия – Троян.


4. Преди получаването на служебните карти преброителите и контрольорите подписват клетвена декларация – неразделна част от договора, с която се задължават да опазват в тайна личните и индивидуалните данни, които са получили по време на изпълнението на служебните си задължения.


Неподписването на декларацията лишава кандидатите от възможността да бъдат назначени като преброители и контрольори.


5. Преброителите, контрольорите и придружителите имат право да посещават сградите и жилищата в своя преброителен участък и контролен район през периода на преброяването (от 1 до 15 февруари 2021 г.) от 8.00 до 20.00 часа, както и да получават съдействие от съответната община, район, кметство или структури на МВР относно случаите по чл. 29 и чл. 31 от Закона за преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година.


6. При посещението си в домовете на гражданите и срещите си с тях преброителите и контрольорите са длъжни да се легитимират, да разяснят накратко целите на преброяването, да уведомят лицата, че техните индивидуални данни ще се ползват единствено за статистически цели съгласно разпоредбите на Закона за статистиката и ЗПНЖФ 2021.


7. При регистрацията на данните в преброителните документи преброителите трябва да спазват точно разпоредбите на Инструкцията за попълване на преброителните карти и да прилагат принципа на декларативност, т.е. да отбелязват отговорите на лицата от домакинствата така, както те са ги определили. Въпросите трябва да се поставят по начина и смисъла, по който са записани в преброителните карти. Не е допустимо да се задават подвеждащи или насочващи въпроси. Преброителната карта се попълва само с химикал.


Всяка среща с гражданите, свързана с преброяването, трябва да завършва любезно, с благодарност за отделеното време и оказаното съдействие.


8. В случаите, когато гражданите отказват да предоставят исканите данни, преброителят/контрольорът следва да обясни, че непредоставянето на данните по чл. 17 до чл. 19 от Закона за преброяването на населението и жилищния фонд в Р България през
2021 г. или предоставянето на неверни данни се наказва с глоба от 160 лева.


Процедурата по налагане на глобата е в съответствие със Закона за административните нарушения и наказания.


9. В случай на агресивно поведение от страна на граждани към преброител или контрольор последният трябва да преустанови интервюто и да напусне жилището, което е обект на преброяване. В този случай незабавно трябва да се информира Председателят на Общинската преброителна комисия – Троян.


10. Всеки контрольор или преброител, когато се окаже в невъзможност да изпълнява своите задължения, е длъжен незабавно да уведоми Общинската преброителна комисия и да върне получените от него преброителни материали в Общинската преброителна комисия.


 


Кандидатите за преброители и контрольори трябва да отговарят на изискванията, посочени в „Указание за подбор на лицата, които ще бъдат назначени за преброители и контрольори пo време на провеждане на Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година“.


Приложения: 1. Заявление.

 2. Автобиография по образец.

 3. Декларация за обработка на лични данни.

 4. Критерии за подбор.

 5. Заповед № РД-05-817/14.09.2020 г. на Национален статистически институт.


Приложенията може да изтеглите от секцията с прикачени файлове по-долу.


Общинска преброителна комисия – Троян.

2020-09-15 / Съобщение относно подбор на преброители и контрольори


Категория: Община Троян

Във връзка с „Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 г.“, Общинска преброителна комисия – Троян обявява набиране на преброители, контрольори и придружители.


В тази връзка желаещите да се включат могат да подадат заявление с изискуемите документи всеки работен ден от 08,00 ч. до 17,00 ч. в общинска администрация Троян, находяща се на адрес: град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 – Център за административно обслужване, в срок от 15 септември до 30 октомври 2020 г., включително.


 


ПРАВА, ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ОТГОВОРНОСТИ И НАЧИНИ НА ПОВЕДЕНИЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ И КОНТРОЛЬОРИТЕ


1. От 15 септември до 30 октомври 2020 г. лицата, които желаят да работят като преброители и контрольори в преброяването, подават заявление чрез Общинската преброителна комисия до Директора на Териториалното статистическо бюро, придружено от автобиография. Подадените документи в Общинската преброителна комисия се регистрират в Центъра за административно обслужване в Община Троян, находящ се в град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 - партер, дава им се входящ номер и се записват в електронната система.


Списък на одобрените преброители и контрольори се оповестява не по-късно от 10 декември 2020 г. в съответната Общинска преброителна комисия и в ОСИ на ТСБ.


2. Назначаването на преброителите и контрольорите се извършва чрез подписване на граждански договор между тях и директора на ТСБ не по-късно от 15 януари 2021 година. В договора се уточняват правата и задълженията на страните по време на преброяването.


3. На преброителите, контрольорите и придружителите се издава служебна карта по образец. Образецът на служебната карта се разгласява чрез средствата за масово осведомяване. Служебните карти се връщат заедно с преброителните материали на Общинска преброителна комисия – Троян.


4. Преди получаването на служебните карти преброителите и контрольорите подписват клетвена декларация – неразделна част от договора, с която се задължават да опазват в тайна личните и индивидуалните данни, които са получили по време на изпълнението на служебните си задължения.


Неподписването на декларацията лишава кандидатите от възможността да бъдат назначени като преброители и контрольори.


5. Преброителите, контрольорите и придружителите имат право да посещават сградите и жилищата в своя преброителен участък и контролен район през периода на преброяването (от 1 до 15 февруари 2021 г.) от 8.00 до 20.00 часа, както и да получават съдействие от съответната община, район, кметство или структури на МВР относно случаите по чл. 29 и чл. 31 от Закона за преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година.


6. При посещението си в домовете на гражданите и срещите си с тях преброителите и контрольорите са длъжни да се легитимират, да разяснят накратко целите на преброяването, да уведомят лицата, че техните индивидуални данни ще се ползват единствено за статистически цели съгласно разпоредбите на Закона за статистиката и ЗПНЖФ 2021.


7. При регистрацията на данните в преброителните документи преброителите трябва да спазват точно разпоредбите на Инструкцията за попълване на преброителните карти и да прилагат принципа на декларативност, т.е. да отбелязват отговорите на лицата от домакинствата така, както те са ги определили. Въпросите трябва да се поставят по начина и смисъла, по който са записани в преброителните карти. Не е допустимо да се задават подвеждащи или насочващи въпроси. Преброителната карта се попълва само с химикал.


Всяка среща с гражданите, свързана с преброяването, трябва да завършва любезно, с благодарност за отделеното време и оказаното съдействие.


8. В случаите, когато гражданите отказват да предоставят исканите данни, преброителят/контрольорът следва да обясни, че непредоставянето на данните по чл. 17 до чл. 19 от Закона за преброяването на населението и жилищния фонд в Р България през
2021 г. или предоставянето на неверни данни се наказва с глоба от 160 лева.


Процедурата по налагане на глобата е в съответствие със Закона за административните нарушения и наказания.


9. В случай на агресивно поведение от страна на граждани към преброител или контрольор последният трябва да преустанови интервюто и да напусне жилището, което е обект на преброяване. В този случай незабавно трябва да се информира Председателят на Общинската преброителна комисия – Троян.


10. Всеки контрольор или преброител, когато се окаже в невъзможност да изпълнява своите задължения, е длъжен незабавно да уведоми Общинската преброителна комисия и да върне получените от него преброителни материали в Общинската преброителна комисия.


 


Кандидатите за преброители и контрольори трябва да отговарят на изискванията, посочени в „Указание за подбор на лицата, които ще бъдат назначени за преброители и контрольори пo време на провеждане на Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година“.


Приложения: 1. Заявление.

 2. Автобиография по образец.

 3. Декларация за обработка на лични данни.

 4. Критерии за подбор.

 5. Заповед № РД-05-817/14.09.2020 г. на Национален статистически институт.


Приложенията може да изтеглите от секцията с прикачени файлове по-долу.


Общинска преброителна комисия – Троян.

2020-09-15 / Съобщение относно подбор на преброители и контрольори


Категория: Община Троян

Във връзка с „Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 г.“, Общинска преброителна комисия – Троян обявява набиране на преброители, контрольори и придружители.


В тази връзка желаещите да се включат могат да подадат заявление с изискуемите документи всеки работен ден от 08,00 ч. до 17,00 ч. в общинска администрация Троян, находяща се на адрес: град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 – Център за административно обслужване, в срок от 15 септември до 30 октомври 2020 г., включително.


 


ПРАВА, ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ОТГОВОРНОСТИ И НАЧИНИ НА ПОВЕДЕНИЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИТЕ И КОНТРОЛЬОРИТЕ


1. От 15 септември до 30 октомври 2020 г. лицата, които желаят да работят като преброители и контрольори в преброяването, подават заявление чрез Общинската преброителна комисия до Директора на Териториалното статистическо бюро, придружено от автобиография. Подадените документи в Общинската преброителна комисия се регистрират в Центъра за административно обслужване в Община Троян, находящ се в град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 - партер, дава им се входящ номер и се записват в електронната система.


Списък на одобрените преброители и контрольори се оповестява не по-късно от 10 декември 2020 г. в съответната Общинска преброителна комисия и в ОСИ на ТСБ.


2. Назначаването на преброителите и контрольорите се извършва чрез подписване на граждански договор между тях и директора на ТСБ не по-късно от 15 януари 2021 година. В договора се уточняват правата и задълженията на страните по време на преброяването.


3. На преброителите, контрольорите и придружителите се издава служебна карта по образец. Образецът на служебната карта се разгласява чрез средствата за масово осведомяване. Служебните карти се връщат заедно с преброителните материали на Общинска преброителна комисия – Троян.


4. Преди получаването на служебните карти преброителите и контрольорите подписват клетвена декларация – неразделна част от договора, с която се задължават да опазват в тайна личните и индивидуалните данни, които са получили по време на изпълнението на служебните си задължения.


Неподписването на декларацията лишава кандидатите от възможността да бъдат назначени като преброители и контрольори.


5. Преброителите, контрольорите и придружителите имат право да посещават сградите и жилищата в своя преброителен участък и контролен район през периода на преброяването (от 1 до 15 февруари 2021 г.) от 8.00 до 20.00 часа, както и да получават съдействие от съответната община, район, кметство или структури на МВР относно случаите по чл. 29 и чл. 31 от Закона за преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година.


6. При посещението си в домовете на гражданите и срещите си с тях преброителите и контрольорите са длъжни да се легитимират, да разяснят накратко целите на преброяването, да уведомят лицата, че техните индивидуални данни ще се ползват единствено за статистически цели съгласно разпоредбите на Закона за статистиката и ЗПНЖФ 2021.


7. При регистрацията на данните в преброителните документи преброителите трябва да спазват точно разпоредбите на Инструкцията за попълване на преброителните карти и да прилагат принципа на декларативност, т.е. да отбелязват отговорите на лицата от домакинствата така, както те са ги определили. Въпросите трябва да се поставят по начина и смисъла, по който са записани в преброителните карти. Не е допустимо да се задават подвеждащи или насочващи въпроси. Преброителната карта се попълва само с химикал.


Всяка среща с гражданите, свързана с преброяването, трябва да завършва любезно, с благодарност за отделеното време и оказаното съдействие.


8. В случаите, когато гражданите отказват да предоставят исканите данни, преброителят/контрольорът следва да обясни, че непредоставянето на данните по чл. 17 до чл. 19 от Закона за преброяването на населението и жилищния фонд в Р България през
2021 г. или предоставянето на неверни данни се наказва с глоба от 160 лева.


Процедурата по налагане на глобата е в съответствие със Закона за административните нарушения и наказания.


9. В случай на агресивно поведение от страна на граждани към преброител или контрольор последният трябва да преустанови интервюто и да напусне жилището, което е обект на преброяване. В този случай незабавно трябва да се информира Председателят на Общинската преброителна комисия – Троян.


10. Всеки контрольор или преброител, когато се окаже в невъзможност да изпълнява своите задължения, е длъжен незабавно да уведоми Общинската преброителна комисия и да върне получените от него преброителни материали в Общинската преброителна комисия.


 


Кандидатите за преброители и контрольори трябва да отговарят на изискванията, посочени в „Указание за подбор на лицата, които ще бъдат назначени за преброители и контрольори пo време на провеждане на Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година“.


Приложения: 1. Заявление.

 2. Автобиография по образец.

 3. Декларация за обработка на лични данни.

 4. Критерии за подбор.

 5. Заповед № РД-05-817/14.09.2020 г. на Национален статистически институт.


Приложенията може да изтеглите от секцията с прикачени файлове по-долу.


Общинска преброителна комисия – Троян.

2020-09-15 / 2407 ученици ще влязат в училищата в община Троян през ...


Категория: Община Троян


Училищата в троянска община са готови за започване на редовни присъствени занятия в рамките на новата учебна година.


Още в края на месец август кметът на Община Троян Донка Михайлова инициира срещи с директорите на всички учебни заведения в общината по повод начало на учебната 2020/2021 г. и създаването на необходимата организация с оглед всички разпоредби, свързани с превенция разпространението на коронавируса и разпространените от Министерство на образованието и науката „Насоки за работа на системата на училищното образование през учебната 2020/ 2021 в условията на COVID-19“. Общо бе разбирането, че всяко училище разработва свои конкретни мерки, с които да подсигури спокойствието на учениците и родителите, тъй като не могат да бъдат приложени унифицирани модели. Училищата са различни както по отношение на физическата им среда, така и по брой паралелки и брой ученици в тях.


Обсъдена бе и формата на хранене във всяко училище, като категорично бе споделеното мнение, че ще се създаде нужната организация за ползване на училищните столове по график, а храненето няма да се организира в класните стаи. Учебният процес преминава от кабинетна в класна форма, така класовете ще бъдат в една и съща класна стая, а ще ползват кабинетите само по специалните предмети. „До момента имахме относително спокойствие, но винаги трябва да сме подготвени за работа в една по-различна среда“, отбеляза кметът Михайлова пред директорите. „Изминалата учебна 2019/2020 г. приключи по необичаен начин, а за началото на новата година следва да бъдат спазени всички необходими мерки за дезинфекция и превенция разпространението на вируси“, допълни още тя.


Във времето от 8 до 14 септември кметът Михайлова и заместникът

2020-09-15 / Към края на месец август данни показват, че 731 деца ...


Категория: Община Троян


На 31 август кметът Михайлова, заместникът

2020-09-14 / Седмично меню за хранене на деца в детските градини ...


Категория: Община Троян

2020-09-14 / Публичен търг за отдаване под наем на самостоятелен ...


Категория: Община Троян


На основание заповед №1180/ 04.09.2020 год. на кмета на община Троян,


 


ОБЯВЯВА


публичен търг за отдаване под наем, за срок от пет години, на самостоятелен обект в сграда 73198.504.14.1.17 с площ от 46,40 кв.м., по кадастралната карта на гр.Троян, (АИР-а) при начална тръжна месечна наемна цена в размер на 420 лв., без ДДС.


Тръжната документация ще се закупува в информационния център на Община Троян срещу 20 лв., без ДДС в брой, в срок до 16 часа на 23.09.2020 год., включително.


Оглед на обекта ще се извършва всеки присъствен ден в рамките на работното време на общинска администрация до 17 часа на 23.09.2020 год., след предварителна заявка и закупена тръжна документация.


Депозитната вноска за участие в търга, в размер на 100 лв., ще се внася в “Райфайзенбанк“, офис Троян, по сметка BG65RZBB91553320008105, BIC:RZBBBSF, в срок до 16.30 часа на 23.09.2020 год., включително.


Предложенията за участие в търга ще се подават в Информационния център на Община Троян, в срок до 17 часа на 23.09.2020 год., включително.


Търгът ще се проведе на 24.09.2020 год. от 10,00 часа в заседателната зала на Община Троян.


При неявяване на кандидати ще се проведе пореден търг на 01.10.2020 год., при същите условия, час и място, като закупуването на тръжната документация ще се извършва до 16 часа, внасянето на депозита до 16.30 часа, а огледа на обекта и подаването на предложенията до 17.00 часа на 30.10.2020 год., включително.


Не се допускат до участие в публичните търгове за сключване на сделки по управление и разпореждане с общинска собственост лица, които имат задължения към Община Троян за местни данъци и такси.


 


ДОНКА МИХАЙЛОВА


Кмет на Община Троян


2020-09-14 / Публичен търг за отдаване под наем на недвижим имот ...


Категория: Община Троян


На основание заповед №1181/ 04.09.2020 год. на кмета на община Троян,ОБЯВЯВА:


публичен търг за отдаване под наем, за срок от три години, на недвижим имот – общинска собственост, представляващ две помещения с обща площ от 69 кв.м., находящи се в сграда с идентификатор 3486.103.695.1  по кадастралната карта на с.Бели Осъм, община Троян, при начална тръжна месечна наемна цена, в размер на 155 лв. без ДДС.


Тръжната документация ще се закупува в информационния център на Община Троян срещу 20 лв., без ДДС в брой, в срок до 16 часа на 23.09.2020 год., включително.


Оглед на обекта ще се извършва всеки присъствен ден в рамките на работното време на общинска администрация до 17 часа на 23.09.2020 год., след предварителна заявка и закупена тръжна документация.


Депозитната вноска за участие в търга, в размер на 100 лв., ще се внася в “Райфайзенбанк“, офис Троян, по сметка BG65RZBB91553320008105, BIC:RZBBBSF, в срок до 16.30 часа на 23.09.2020 год., включително.


Предложенията за участие в търга ще се подават в Информационния център на Община Троян, в срок до 17 часа на 23.09.2020 год., включително.


Търгът ще се проведе на 24.09.2020 год. от 11,00 часа в заседателната зала на Община Троян.


При неявяване на кандидати ще се проведе пореден търг на 01.10.2020 год., при същите условия, час и място, като закупуването на тръжната документация ще се извършва до 16 часа, внасянето на депозита до 16.30 часа, а огледа на обекта и подаването на предложенията до 17.00 часа на 30.10.2020 год., включително.


Не се допускат до участие в публичните търгове за сключване на сделки по управление и разпореждане с общинска собственост лица, които имат задължения към Община Троян за местни данъци и такси.


 


ДОНКА МИХАЙЛОВА


Кмет на Община Троян2020-09-11 / Къде може да паркирате в Троян по време на Български ...


Категория: Община Троян

Община Троян предлага на гостите на града интерактивна карта, базирана на платформата на Google Maps.


Община Троян отбеляза възможностите за паркиране на автомобили за гостите на града по време на Български фестивал на сливата. Всички локации са маркирани със знак P, в син цвят. Освен това, на картата ще откриете и заведенията за хранене в централна градска част.


Очакваме ви и ви пожелаваме приятно изкарване на празничните дни в Троян и Орешак!


* За повече информация увеличавайте със скрола на мишката и кликвайте върху иконите.


* На иконите със знаци "P", "Звезда" и "Автобус" са посочени GPS координатите на паркинг зоните, площад "Възраждане", "Улица на занаятите" и мястото, от което ще тръгва автобусът за "Ден на отворените бутилки" във Винпром - Троян


Виж на цял екран от следния линк:


https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1Yei_zr8czT-moqEqXT7pkxEiZe1zgEDM&usp=sharing2020-09-11 / Програма за Български фестивал на сливата от 18 до 20 ...


Категория: Община Троян

Очакваме ви от 18 до 20 септември в Троян и Националното изложение в Орешак!2020-09-10 / Рисунки по асфалта на ул. ...


Категория: Община Троян


Във връзка с реализирането на проект „Малки въздействащи идеи за град Троян“ на 11.09.2020 г. (петък) ще се изпълнят рисунки по асфалта на ул. „Еделвайс“, в участъка между номера № 1-11. Молим, в часовия диапазон 8:30 ч. - 17:00 ч., гражданите да не преминават с автомобили по улицата. Паркираните на обичайните си места автомобили няма да пречат на реализиране на идеята.Благодарим за разбирането!Община Троян

2020-09-10 / Седмично меню за хранене на деца в детските градини ...


Категория: Община Троян

2020-09-08 / Начин на провеждане на конкурс за длъжността ...


Категория: Община Троян

С начина на провеждане на конкурса за длъжността Началник отдел „Социална и здравна политика“ в Общинска администрация – гр.Троян и системата за определяне на резултатите можете да се запознаете от прикачения файл.


2020-09-04 / Уведомление по чл.26, ал. ...


Категория: Община Троян


 


УВЕДОМЛЕНИЕ


по чл.26, ал.1 от Административнопроцесуалния кодекс


до Васил Занковски с. Черни Осъм, община Троян


 


Във връзка с постъпил сигнал от граждани за наличие на струпани различни материали на тротоара пред имот с идентификатор 80981.350.392 в с. Черни Осъм е извършена проверка на място от служители на Общинска администрация, при която е констатирано следното:


Поземлен имот с идентификатор 80981.350.5001 е общинска публична собственост, с начин на трайно ползване - за второстепенна улица, по данни от кадастралната карта на с. Черни Осъм, община Троян. В същият имот, в тротоарната площ на адрес ул. „Стара планина“ №149 са струпани множество материали.


В тази връзка следва, в срок от 5 – дни, считано от датата на получаване на настоящето уведомление да освободите частта от имот с идентификатор 80981.350.5001, като премахнете материалите.


В случай, че в указания срок не сторите това, считайте настоящото уведомление за начало на производство по реда на чл.26, ал.1 от Административнопроцесуалния кодекс, за освобождаване на частта от имота по административен ред, съгласно чл.65 от Закона за общинската собственост, като изземването ще се осъществи със съдействието на органите на Районно управление – МВР, гр.Троян.


Настоящето уведомление да се връчи на Васил Занковски, с ЕГН: 530215****, с постоянен адрес с. Черни Осъм, да се постави на информационното табло на община Троян, на частта от завладения поземлен имот и на интернет страницата на община Троян.


 


ДОНКА МИХАЙЛОВА /П/


Кмет на Община Троян
* На основание чл. 6, параграф 1, б. д), предл. второ от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

2020-09-02 / Планови прекъсвания на електрозахранването в ...


Категория: Община Троян

Уважаеми клиенти,ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 31 август – 04 септември 2020 г, включително:Община Троян


Дата/период Времетраене Засегнат район /улица, квартал, УПИ, ПИ/


На 02.09.2020 г. /08:46 - 12:00 ч./  На 03.09.2020 г. /12:01 - 15:00 ч./ - Борима:  Бочо Дуковски 7, 6, 3, 10, 5, 11, 2, 14, 12, 16, Васил Левски 25, 93, 8, 37, 45, 44, 47, 23, 26, 42, 32, 22, 28, 35, 24, 31, 34, 29, 39, 51, 67, 46, 66, 21, 41, 19, 33, 55, 67, 61, 59, 63, 53, 52, 24, 37, 51, 48, 65, 46, 56, 57, 69, 54, 22, 2, 4, 6, 18, 1, 3, Васил Поппавлов 4, 5, Васильов 2, 8, 1, 6, 18, 14, 16, 10, 12, Ген.Скобелев 7, 9, 6, Генерал Тотлебен 6, 21, 8, 6, Георги Бенковски 4, Георги Попов 12, 10, 68, 7, 3, 5, Георги С.Раковски 2, 4, 36, 8, 6, Гурко 7, 6, 48, 9, 3, 5, Девети Септември 1, 15, 32, 48, 2, 7, 40, 34, 42, 8, 22, 44, 13, 21, 14, 11, 36, 3, 38, 43, 31, 18, 46, 9, 19, 10, 24, 4, 33, 17, 29, 35, 23, 26, 5, 20, 30, 120, 116, 83, 106, 99, 108, 93, 98, 109, 92, 88, 82, 87, 114, 104, 85, 100, 86, 103, 118, 107, 97, 95, 81, 91, 94, 89, 112, 105, 101, 101, 10, 67, 45, 37, 10, 54, 55, 35, 52, 51, 60, 47, 66, 36, 43, 53, 50, 41, 56, 39, 58, 49, 1, 97, 69, 61, 59, 62, 76, 65, 64, 70, 74, 27, 66, 12, 63, 68, 71, 78, Димитър Рачев 2, 5, 7, 11, 3, 1, 11, Дочо Съев 15, 10, 20, 14, 9, 24, 7, 12, 8, 28, 6, 3, 26, 19, 17, 22, 16, 5, 4, Дъбрава 3, Есперанто 6, 8, 4, 10, 1, 2, 12, 1, 8, Здравец 6, 2, 4, Иван Дочев 2, 7, 10, 8, 3, 4, 6, Илия Маринов 11, 10, Кап.Петко Войвода 5, 9, 19, 16, 48, 5, 3, 11, 8, 60, 21, 4, 12, 56, 14, 20, 29, Кирил и Методий 30, 26, 17, 22, 4, 11, 6, 12, 13, 1, 24, 19, 33, 10, 23, 2, 28, 15, Кокиче 10, 8, 6, 11, Колю Кацаров 2, 1, 4, Колю Колев 2, 8, 6, 4, Космос 4, 9, 11, 12, 3, 5, 7, 13, 2, 1, 2, Марин Банковски 1, 3, 2, 6, 16, 2, 5, 3, 14, 8, 10, 11, 9, 7, Марин Стафунски 1, 2, 5, 1, 9, 4, 11, 3, 2, Минзухар 1, Минко Дочев 18, 13, 9, 11, 20, 26, 4, 5, 14, 12, 6, 24, 8, 10, 2, 1, 3, 26, Освобождение 3, 6, 8, 4, 12, 11, 2, 2, Пашалан 4, 10, 1, 3, 454, 7, 2, 3, Пенка Стафунска 6, 5, 1, 3, 8, Петко Дочев 3, 5, 2, 9, 8, 12, 7, 5, 10, Петър Грошев 13, 17, 23, 11, 7, 22, 16, 26, 9, 3, 4, 20, 12, 24, 28, 6, 18, 15, 12, 1, Победа 10, 1, 16, 6, 4, 2, 8, 12, 14, 9, Райна Княгиня 3, 8, 1, 48, 7, Синчец 3, Стара Планина 5, 6, 8, 20, 15, 52, 3, 25, 27, 9, 29, 17, 13, 12, 31, 14, 11, 23, 21, 46, 5, 19, 33, 16, 35, 37, Стефан Караджа 10, 2, 1, 3, 8, 5, 6, 3, Тинко Симов 4, 5, 3, 2, Тотка Съева 1, 2, 1а, 4, 10, 7, Трети Март 2, 8, 3, 6, 10, 7, 5, 1, 12, Урсел 3, 6, 7, 11, 5, 21, 1, 9, 213, Хаджи Димитър 3, 1, Христо Ботев 18, 36, 12, 6, 22, 42, 30, 16, 20, 24, 34, 10, 32, 4, 40, 38, 44, 14, Цанко Патарински 26, 23, 32, 21, 24, 39, 2, 30, 11, 28, 15, 19, 46, 24, 20, 4, 2, 6, 1,  ТП-4, ТП-2


На 02.09.2020 г. /08:46 - 12:00 ч./  На 03.09.2020 г. /12:01 - 15:00 ч./ - Голяма Желязна:  15703.44.5 , Август 1926 г. 8, 24, 32, 15, 16, 26, 33, 47, 13, 1, 5, 12, 34, 44, Братя Попски 13, 2, 1, 11, Възраждане 4, 1, 2, 3, Ганчо Моев 36, 6, 20, 30, 25, 8, 3, 32, 19, 4, 17, 28, 18, 29, 7, 41, 38, 7 ТП1, 5, 23, 27, 12, 21, Георги Бенковски 4, 7, 3, 8, 8, 13, 14, 16, 18, 20, Дачо Михайлов 9, 14, 5, 3, 7, 12, 4, 2, 16, 23, 12, 20, 17, 19, 15, Девети Септември 3 Катодна Защита, 2, 4, 1, 1 Кметство, Поща, 3, Желязвенска Комуна 20, 14, 34, 23, 99, 21, 35, 8, 15, 19, 2, 36, 20, 39, 7, 18, 10, 38, 11, 5, 17, 13, 3, 4, Колю Владов 24, 31, 9, 16, 21, 20, 18, 5, 23, 6 ТП5, 1, 22, 38, 19, 26, 25, 15, 2, 33, 35, 17, 30, Късера 38, 24, 34, 4, 32, 6, 18, 8, 7, 36, Марин Гачев 7, 1, 5, 3, Марин Ив Кинкин 22, 8, 5, 9, 7, 20, 11, 8, 2, Мах.Испирско Вила, 8, Мах.Козуря Осветление Помпена Станция, Помпена Станция, ТП4, Мах.Лъките 12, Вила, 15, 1, 4, 1 Вила, Вила, 6, Мах.Разсадищата 1, 11, Вила, 4, 10, 8, 9, 12, 3, 6, 7, 28, Мах.Сойчанско Вила, Къща Цано, Къща Георги, Къща Краю, Къща Мирчо, Къща Николина, Къща Димитър, Къща Найден, Къща Румен, Къща Коста, Къща Виолета, Къща Ценко, Къща Даниела, Къща Тянко, Вила, Къща Марин, Къща Цанко, Къща Димка, Къща Милчо, Къща Иван, Къща Милко, 55 Вила, Къща Петко, Къща Ценка, Къща Мария, Къща Борис, Къща Венелин, Къща Георги, Къща Мою, Мах.Топля 18, 52, 55, 213, Вила, 51, 213, 214, Мах.Чербин 42, 36, 41, 22, Вила, Мах.Чолдарско Вила, 28, 40, 25, 33, 2, 36, 32, Вила, 38, 25, 29, 23, 7, 1, 76, 11, 28, 42, 5, 27, 26, 13, 33, 34, 40, 74, 17, 4, 3, 37, 41, 9, 12, 10, 18, 83, 31, 15, 30, 35, 21, 16, 6, 8, 104, 39, 77, 14, 63, 19, Вила, 33, 65, 64, 49, 60, Вила, 33, Мирчо Филипов 32, 21, 1, 5, 10, 26, 25, 9, 27, 2, 23, 4, 18, 13, 7, 12, 16, 21, 18, 37, Михал Дочев 2, 7, 15, 10, 13, 12, Октомврийска 21, 8, 3, 4, 2, 24, 7, 5, 1, 23, 6, 16, 9, 18, Петко Доневски 10, 14, 16, 13, 15, 17, 13, 3, 1, 2, 12, 11, 31, 75, 79, 19, 77, 74, 27, 54, 29, 70, 30, 33, 1, 72, 37, 6, 3, 70, 76, 26, 28, 35, Разсадищата 35 Къща Милка, Симеон Маринов 1, 7, 11, 15, 13, Стамен Мирчев 32, 8, 13, 78, 48, 35, 36, 10, 23, 80, 40 ТП6, 15, 63, 22, 54, 27, 38, 19, 79, 75, 14, 20, 59, 28, 31, 24, 56, 63 Касета, 6, 71, 30, 57, 72, 16, 41, 11, 42, 70, 51, 68, 74, 18, 52, 44, 61, 29, 76, 53, 67, Стойко Хаджиев 2, 1, 5, 9, 11, 15, 21, Тодор Чипарски 20, 17, 9, 6, 3, 4, 5, 56, 25, 23, 1, 21, 8, 12, 19, Тринайсет Века България 76, 8, 68, 42, 15, 55, 52, 56, 5, 43, 17, 40, 21, 22, 7, 31, 50, 46, 10, 90, 2, 45, 32, 14, 1, 25, 49, 72, 58, 33, 37, 51, 86, 82, 38, 24, 48, 74, 39, 35, 27, 89, 30, 66, 34, 36, 16, 62, 26, 9, 80, 64, 84, 44, 41, 28, 47, 23, 19, 137, 140, 2, 104, 79, 9, 3, 99, 5, 106, 6, 96, 1, 8, 92, 15, 18, Цанко Станчев 85, 71, 62, 3, 46, 33, 63, 25, 50, 1, 70, 7, 52, 12, 30, 75, 4, 69, 15, 48, 84, 54, 5, 2, 64, 51, 55, 77, 78, 24, 27, 21, 36, 6, 28, 74, 65, 37, 32, 61, 60, 31, 76, 47, 80, 42, 23, Цано Драголов 5, 1, 3, 8, 4, 9, 12, 39, 5, 69, 51, 53, 64, 40, 66, 22, 7, 68, 42, 37, 14, 49, 11, 50, 16, 1, 60, 64 Вила, Цано Кадийски 27, 6, 32, 15, 51, 24, 53, 7, 4, 48, 26, 46, 1, 16, 3, 44, 14, 016, 13, 30, 18, 25, 19, 12, 86, 77, 68, 81, 87, 84, 60, 88, 93, 89, 69, 76, 90, 37, 71, 63, 75, 73, 83, 43, 45 ТП7, 85, 65, 82, 61, 58, Цвятко Георгиев 1, 11, 9, 3, 15, 21, 23, 7, 14, 2, 29, 10, 4, 25, 13, 8, 11,  Мест.Башов Рът


На 02.09.2020 г. /08:46 - 12:00 ч./  На 03.09.2020 г. /12:01 - 15:00 ч./ - Дълбок Дол:  Божур 5, 17, 1, 14, 23, 13, 7, 3, 15, 21, 16, 11, 8, 19, 25, 12, 18, Бор 5, 7, 6, 9, 3, 5, 1, 1, 1, Бреза 2, 5, 7, 1, 3, 7, 2, 5, 4, Васил Мочев 4, 6, 2, 8, 10, Васил Събчев 8, 7, 2, 15, 6, 3, 5, Васил Христов 2, 21, 19, 4, 1, 3, 1, Гробарска 1, 4, 23, 5, 3, 13, 38, 9, 19, 24, 25, 21, 10, 11, 27, 17, 22, 28, 29, 33, 15, 26, 12, Дъб 10, 2, 4, 8, 6, Дълбокдолска Комуна 2, 5, 1, 3, 7, Иван Дончев 2, 61, 23, 59, 49, 16, 41, 10, 15, 13, 19, 43, 55, 21, 25, 7, 8, 1, 35, 12, 5, 9, 37, 14, 47, 29, 33, 6, 45, 4, 53, 31, 17, 27, 51, 57, 39, 111, 93, 65, 67, 63, 18, 105, 79, 103, 78, 97, 107, 71, 22, 20, 40, 91, 89, 42, 87, 95, 30, 28, 81, 101, 109, 24, 044, 38, 36, 83, 44, 69, 85, 75, 77, 46, 54, 2, Иван Иванчев 3, 5, 4, 7, 41, 2, Изворът 6, Извънградска 1, Крайречна 6, 16, 4, 10, 2, 12, 14, Кузманица 10, 3, 15, 12, 4, 20, 1, 14, 2, 5, 8, 13, 16, 7, Лале 7, 11, 5, 4, 3, 1, Марин Дол 1, Мерата 9, 11, 13, 15, 1, Местност Поляната , Момчилов Кладенец 2, 4, 1, Орех 12, 10, 16, 6, 8, 14, 4, Петър Стойков 1, 20, 2, 7, 25, 5, 14, 16, 22, 18, 26, 12, 5, 6, 2, 10, 8, 4, Поникът 5, 8, 2, 1, 3, 7, 10, 6, 4, 12, 16, Пчелинът 2, 1, Първи Май 13, 25, 17, 14, 23, 18, 12, 3, 2, 11, 8, 21, 9, 6, 10, 1, 16, 7, 4, 17, Ракита 1, 3, 8, 5, Местност Ракитито, Средни Дял 2, 14, 16, 13, 1, 17, 12, 10, 8, 9, 18, 19, 3, 4, 7, 40, 9, Старата Чешма 5, 1, 4, 8, 7, 2, 13, 12, 9, 11, Стойко Цочев 17, 7, 13, 14, 10, 15, 5, 4, 6, 9, 2, 186, 3, 1, 11, 8, 21, 19, 16, 1, Суха 1, 9, Теменуга 6, 2, 8, 4, Тошко Тодоров 5, 3, 8, 9, 14, 2, 7, 6, 11, 4, 12, 12, Трифонова Усойна 4, 6, Чучура 3, 7, 10, 1, 9, 11, 5, 3, 2, 10


На 02.09.2020 г. /08:46 - 12:00 ч./  На 03.09.2020 г. /12:01 - 15:00 ч./ - Старо Село, Общ. Троян:  Калник 4, 18, 8, 6, 1, 10, 15, 138, 12, 16, Мах.Шарбан 22, Мест.Стопански Двор Ферма, Местн.Трапът 1, Ралчевска 10, 73, 46, 113, 38, 115, 45, 107, 48, 32, 26, 7, 23, 16, 69, 13, 30, 19, 42, 53, 103, 4, 25, 49, 55, 109, 89, 5, 14, 40, 34, 33, 64, 66, 56, 21, 81, 17, 60, 35, 80, 71, 36, 12, 24, 27, 57, 70, 22, 2, 110, 8, 31, 102, 1, 97, 50, 61, 51, 44, 68, 28, 99, 82, 11, 37, 29, 87, 15, Софийска 137, 69, 22, 32, 1, 73, 12, 49, 35, 16, 10, 14, 38, 136, 33, 53, 65, 55, 20, 71, 30, 57, 28, 85, 59, 45, 11, 47, 34, 79, 13, 2, 83, 75, 8, 6, 4, 61, 87, 67, 91, 18, 39, 7, 63, 64, 43, 77, 40, 38, Централна 44, 86, 52, 33, 70, 96, 95, 87, 59, 28, 119, 42, 139, 88, 49, 143, 123, 11, 83, 41, 34, 99, 135, 27, 129, 105, 35, 45, 141, 63, 29, 68, 94, 102, 55, 21, 117, 101, 51, 26, 137, 103, 82, 91, 60, 17, 92, 89, 127, 74, 107, 65, 54, 72, 71, 16, 39, 57, 76, 79, 78, 113, 85, 98, 111, 58, 75, 115, 121, 38, 133, 80, 131, 97, 48, 31, 56, 77, 16, 9, 17, 5, 13, 14, 12, 3, 20, 11, 1, 8, 7, 116, 15, 10, 6, 6, 5, 9, 7, 2, 1, 8, 13, 3, 4, 11, 151, 161, 145, 112, 116, 146, 114, 124, 35, 148, 147, 163, 165, 126, 149, 142, 140, 106, 134, 153, 120, 132, 157, 108, 118, 122, 155, 128, 104, 134, 3, 144, Шарбан 64, 4, 10, 5, 62, 8, 3, 51, 31, 54, 29, 12, 63, 73, 16, 47, 61, 69, 67, 25, 27, 76, 35, 75, 74, 41, 30, 14, 33, 21, 43, 19, 45, 79, 39, 58, 40, 17, 15, 22, 48, 56, 55, 49, 57, 71


На 31.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 01.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 02.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 03.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 04.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - Голяма Желязна:  Мах.Козуря Осветление Помпена Станция, Помпена Станция, ТП4, Петко Доневски 75, 79, 19, 77, 74, 27, 54, 29, 70, Цано Драголов 9, 12, 39, 5, 69, 51, 53, 64, 40, 66, 22, 7, 68, 42, 37, 14, 49, 11, 50, 16, 1, 60


На 31.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 01.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 02.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 03.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./  На 04.09.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - Горно Трапе:  Дочо Гадев 31, 21, 9, 20, 14, 5, 11, 33, 6, 27, 25, 36, 19, 17, 28, 29, 7, 2, 15, 32, 1, 24, 22, 4, 12, 34, 18, 23, Мичо Димитров-Ганди 26, 19, 13, 15, 44, 29, 5, 34, 37, 35, 40, 38, 14, 22, 30, 32, 33, 9, 28, 20, 17, 48, 7, 56, 42, 21, 1, 10, 6, 47, 36, 24, 45, 16, 43, 12, 3, 27, 25, 23, Мичо Райковски 21, 8


На 31.08.2020 г. /12:01 - 13:00 ч./ - Троян, Общ. Троян:  73198.511.88.1 , Акад.Ангел Балевски 17, Кв.Ливадето Разпределителна Шахта, Къща Драгомир, Касета, Помпена Станция Баба Руса, 7, Ливадето , Мах.Дудевска Кучкарник, Мах.Сеновоза 4, Венцислав-Къща, 16, Йордан-Къща, 20 Стойко-Къща, 9, 39, 7, 10, 12, Марин-Къща, 19, 14 Данчо-Каща, 13, Пенко-Къща, 15, 18, 11, 22, 2, 1, Общ.Червянска Лъка 2


На 31.08.2020 г. /13:00 - 16:30 ч./ - Троян, Общ. Троян:  73198.511.88.1 , Кв.Ливадето Разпределителна Шахта, Къща Драгомир, Касета, Помпена Станция Баба Руса, Мах.Сеновоза Венцислав-Къща, 16, Йордан-Къща, 20 Стойко-Къща, 9, 39, 7, 10, 12, Марин-Къща, 19, 14 Данчо-Каща, 13, Пенко-Къща, 15, 18, 11, 22


 


Подробна информация за засегнатите райони можете да намерите на сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Графици“, на адрес http://www.cez-rp.bg/bg/grafici/grafik-na-planirani-remonti/. Можете да се възползвате и от онлайн приложението „Аварии, текущи ремонти и планирани прекъсвания“ на www.cez-rp.bg, за да получите информация в реално време за всички планирани и непланирани прекъсвания на електрозаxранването и за очакваното време за възстановяване му. Освен посочените по-горе срокове, с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване и последващо включване на съоръженията, върxу които са извършвани планирани дейности, се налагат кратковременни оперативни превключвания на електрозахранването, чиято продължителност е под 5 минути.Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозаxранването.

2020-09-02 / Новородени


Категория: Община Троян

2020-09-02 / Чистота


Категория: Община Троян