Вход за потребители              

2017-06-27 / Обявяване на конкурс за длъжността – Директор на ...


Категория: Община Троян


 ОБЯВЛЕНИЕ


Община Троян, пл.“Възраждане“ №1


На основание чл.91 от Кодекса на труда и Заповед № 834 /23.06.2017г. на  Кмета на Община Троян


 


ОБЯВЯВА КОНКУРС
 


1. За длъжността – Директор на „Център за подкрепа за личностно развитие“-гр.Троян - по трудово правоотношение.


Адрес на управление: гр.Троян, ул.“Цар Калоян“ № 9


2. Основна характеристика на длъжността: планира, организира, ръководи и отговаря за осъществяването на държавната политика в звеното за осигуряване и предоставяне на обща и допълнителна подкрепа за личностно развитие на децата и учениците, и за цялостната административно-управленска и финансова дейност.


3. Изисквания към кандидатите:


Образование:


1. Висше образование със специалност от професионално направление „Педагогика“ с присъдена професионална квалификация „Педагог“ или „Учител“;


2. Висше образование със специалност от други професионални направления с присъдена квалификация „Учител“.


-  трудов стаж по специалността: 5 /пет/ години, от които не по-малко от една година административен или управленски опит в сферата на образованието.


-  компютърна компетентност: Word, Excel и работа в интернет среда.


4. Начин за провеждане на конкурса:


-  допускане по документи;


-  оценяване на Концепция за развитие на „Център за подкрепа за личностно развитие“ в гр.Троян за периода 2017- 2020 г.“;


-  събеседване с допуснатите кандидати.


5. Необходими документи, които следва да бъдат представени от кандидатите за участие в конкурса:


-  Заявление за участие в конкурса;


-  Биографична справка;


-  Копие от документ за завършено образование: висше образование със специалност от професионално направление „Педагогика“ с присъдена професионална квалификация „Педагог“ или „Учител“ или  висше образование със специалност от други професионални направления с присъдена квалификация „Учител“ (представя се оригинал за сверка);


-  Копие от документ удостоверяващ продължителността на професионалния опит (представя се оригинал за сверка);


-  Копие от документ за придобита компютърна компетентност (представя се оригинал за сверка).


6. Концепция за развитие на „Център за подкрепа за личностно развитие“ в гр.Троян за периода 2017- 2020 г.“;
7. Кандидатите могат да се запознаят с изискванията и задълженията на длъжността, посочени в длъжностната характеристика в стая № 21 на общинска администрация. За контакти тел.: 0670 / 6 80 24 – Милко Банчевски – Главен експерт „Човешки ресурси“.
8. Документите следва да бъдат представени в срок от 28.06.2017 г. до 31.07.2017 г. в Общинския център за информация и услуги на Общинска администрация Троян:-  концепцията в запечатан плик;


-  останалите документи да се предоставят на длъжностното лице, заедно с оригиналите за сверка.


9. Длъжностното лице заверява пред кандидата копията на предоставените документи с гриф „Вярно с оригинала“ и ги поставя заедно с концепцията в друг непрозрачен плик с надпис: За конкурса за длъжността Директор на „Център за подкрепа за личностно развитие“-гр. Троян. На кандидата се издава входящ №.


 

КМЕТ:


/ ДОНКА МИХАЙЛОВА /


2017-06-27 / В началото на месец юли започва ремонт на покрива на ...


Категория: Община Троян

В началото на месец юли започва ремонт на покрива на


Музей на народните художествени занаяти и приложни изкуства в Троян
Кметът Донка Михайлова подписа договор с избрания изпълнител, който ще работи по тазгодишния проект по „Красива България“. „Реконструкция на покрива на сграда – Музей на народните художествени занаяти и приложни изкуства“ ще бъде извършена от ловешката фирма „Елит-МХ“ ЕООД.


Работата по обекта започва от началото на месец юли. Това уверение даде управителят на фирмата - инж. Христофор Христов, при разговора си с кмета. Обектът безспорно вълнува троянци. По време на реконструкцията ще бъде извършена подмяна на дъсчена обшивка, полагане на изолационна мембрана и дифузно фолио с UV защита, боядисване дървени повърхности с комбиниран препарат - антиинсектициден и пожароустойчив разтвор. Покритието от каменни плочи – тикли ще се демонтира по схема, последователно за всеки скат, като внимателно ще се селектират здравите и годни за ползване тикли, а счупените и увредени ще се подменят с такива от същия материал и дебелина. Ще се подменят челни дъски, сачак, улуци, водосточни тръби, казанчета и ламаринени обшивки. В рамките на ремонта, проектът предвижда и полагане на ново подово покритие от технически шперплат.


Кметът г-жа Михайлова и инж. Христов си пожелаха ползотворна работа и успех при изпълнението на обекта.
СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-27 / Календарен план на културните и спортни събития в ...


Категория: Община Троян

ДАТА НАЧАЛО СЪБИТИЕ МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ
МЕСЕЦ ЮЛИ 2017 ГОДИНА
30 юни -  1 юли

JULY MORNING


с „Обратен ефект“, „Контрол“ и много други


Подножието на голямата ски-писта на Белеметоа

1 - 2 юли
РОК АКАДЕМИЯ - ТРОЯН


с конкурс за авторска песен


JOHN LAWTON и Б.Т.Р.


за повече информация


http://www.rock-troyan.bg/


Централен площад „Възраждане“
1 юли 11:00 ч.

30 - ти Воден празник на язовир „Сопот”


Язовир „Сопот“ с. Г. Желязна
5 юли 19:00 ч.

30 години Вокална група „Планински звуци“ при НЧ „Изгрев – 1926 г.“,   с. Бели Осъм


Салон на Община Троян
8 юли 10:00 ч.

Балканче крос


с. Голяма Желязна
16 - 17 юли 14:00 ч.

Колоездачна обиколка за  купа “Васил Левски“ – 2017г., посветена на 180 годишнината от рождението на Апостола на българската свобода


Старт от Троян на 17 юли
21 - 22 юли

„Полицейска лична защита“


Зала „Чавдар“
25 юли 18:00 ч.

Изложба живопис на Иван Хаджидимитров


Галерия „Серякова къща“
28 юли 19:30 ч.

Литературен конкурс „Албена“


Награждаване


с. Врабево р-т „Центъра“
29 юли 11:00 ч.

Празник, посветен на  „Св. Панталеймон“


Местност „Гяур баир“, с. Врабево

2017-06-26 / Петата Рок-Академия е с добра заявка – поредната ...


Категория: Община Троян

Петата Рок-Академия е с добра заявка – поредната изненада за любителите на рока е Джон Лоутън

Джон Лоутън ще бъде изненадата на тазгодишното издание на „Рок-Академия, с конкурс за авторска песен“ и ще се качи на троянска сцена на 1 юли вечерта.


И през настоящата година „Рок-Академия“ продължава своята традиция за стимулиране на млади, прохождащи рок-групи и организира срещи с големи имена от музикалната сцена, от които талантите да черпят опит. Водещ на събитието ще е Диляна Трачева, радио-водещ в Българско национално радио. На 1.07.2017 г., от 14:00 до 16:00 ч. ще се проведат традиционните майсторски класове – по китара, с големия Цветан Недялков от „Ку-ку бенд“ на тема „Китарни техники – отвъд блуса“ и Вокали с Боби Мудолов, на тема „Вокални техники за концерт и студио“. Майсторските класове ще се проведат в Информационно културен център.


От 17:30 до 19:30 ч. ще се състои конкурс за авторска песен на млади групи. Допуснати до участие в конкурсната програма са 7 групи от различни краища на страната, от които една – от Троян. След приключване на конкурса, в 20:00 ч. на сцената ще се качат младите изпълнители от „Project Two & Rock Masters“ от гр. София, които през 2016 г. заеха първо място в конкурса.


Кулминацията на вечерта ще е в 21:00 ч., когато бившият вокалист на „Юрая хийп“  Джон Лоутън ще изпълни хитови парчета, заедно с група Б.Т.Р., които вече можем да считаме за приятели на Троян.


През 2016 г. Джо Лин Търнър нарече събитието на община Троян изключително, тъй като е насочено към младежите, далече от наркотици и влияние на улицата; „давате им цел в живота“ – каза голямата звезда. Организаторите продължават традицията да събират на едно място големи имена в музикалния бранш и млади таланти.


Във втория ден, 2.07.2017 г. ще бъдат наградени участниците в конкурса  „Яки жици срещу наркотици“ и този за авторска песен, с което ще приключи тазгодишния формат на изданието.


Всички събития са със свободен достъп и безплатни.


 


2017/rock-july{/gallery}СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-26 / Рок ритми в сърцето на Балкана. ...


Категория: Община Троян

Рок ритми в сърцето на Балкана. Троян се готви за посрещане на първото юлско слънце

От 30 юни до 2 юли Троян отново ще бъде една от привлекателните и предпочитани дестинации за почитателите на музиката и приятните изживявания.


След поставеното през 2016 г. начало за посрещане на юлския изгрев в сърцето на Балкана и положителния отзвук, организаторите от Община Троян са подготвили и тази година изненади. Събитието ще се проведе в подножието на голямата ски писта. Две троянски групи ще открият ивента още на 30.06.2017 г. в 16:00 ч. Официално началото ще бъде поставено от кмета Донка Михайлова в 19:30 ч.


От 19:45 до 20:30 ч. гостите на събитието ще видят на сценатаEngineer of death”. Групата е създадена през 2015 г. вдъхновена от величията „Металика“, „Мегадет“, „Блек сабат“, „Моторхед“, „AC/DC”. Членове на групата са Марин Вълков – соло китара, Марин Петков – ритъм китара, Антонио Кънев – бас китара, Константин Дочев – барабани и Румен Кънча – вокал.


Другата троянска група, която ще се качи на сцената в Балкана от 20:30 ч. до 21:30 ч., е също добре позната. NOVO 5” се събират през 2015 г. Групата е основана между приятели със сходни музикални интереси в областта на модерния рок, прогресив, джаз, фюжън. Целта на момчетата е да свирят предимно авторска музика, като се стремят да избягат от клишираните вече кавъри и интерпретации. Бандата е в състав: Боян Ненков – китара, Христо Василев – китара/бас, Пламен Балабанов – бас, Стефан Тодоров – барабани.


Кулминацията на вечерта ще бъдат изпълненията на популярните „Обратен ефект“ и „Контрол“. В 21:30 ч. на сцената излизат „Обратен ефект“. Групата е създадена през 1998 г. от Николай Попов – вокал, Яко Доросиев – бас, Николай Николов – китара и Симеон Рафаилов – барабани. Групата определя стила си като метализирана етно-ска с ретро-пънк мотиви. Създават хитовите парчета „Моля ви, мадам“, „За Марчето“, „Полет“, „Карагьоз“, „Какво ли ти говоря“, „Чоки“ и други.


Веднага след тях, в 23:00 ч. до 00:30 ч. своите хитове ще изпълнят „Контрол“. Групата, създадена през 1988 г. е с членове Владимир Попчев – бас, Стоян Тенев – китара, Огнян Кьосовски – ударни и Иван Гатев – вокал. Групата се превръща в най-влиятелната пънк група в страната, като се появява на музикалната сцена в края на 80-те. Създават хитовите парчета „Най-щастливият ден“, „Леле, како“, „Булка“ и „Дайте ми“.


 
СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-26 / Общинска администрация приема концепция за ...


Категория: Община Троян

Общинска администрация приема концепция за популяризиране на


150-та годишнина от обявяването на Троян за град


 
В края на 2016 г. Община Троян определи Комитет по организацията за отбелязване на 150-та годишнина от обявяването на Троян за град. В средата на месец юнибяха публикувани две концепции, с които Троян може да бъде представен догодина по случай годишнината.


Екипът, който работи по темата предложи на жителите на троянска община да гласуват в анкета за една от двете представени концепции, с водещи идеи „150 повода да посетиш Троян“ или „Надникни в сърцето на Троян“. Анкетата е все още активна в социалната мрежа Facebook.


Екип от служители на общината разработи Програма за честванията, която е утвърдена от Кмета и Председателя на Общинския съвет, Троян.


В програмата е включено реализирането на няколко строителни обекта, които да бъдат завършени за честването. Основното място, което предстои да бъде реконструирано е „Малък пазар“, място с традиции и сантимент за троянци. То е място не само за потребителите, но и за срещи на хората. Община Троян се надява да запази неговата същност, но същевременно с това да му даде един по-модерен облик и функция, отговарящи на търсенето на съвременния потребител. Предстои сключване на договор с фирмата, изработила идейния проект за неговата реконструкция. Хората от Троян вече се вълнуват за обособяването на кръгово кръстовище на едно ключово място в Троян – „АИР“. Работата продължава и по изграждането на моста до бензиностанция „Lukoil”, който да направи връзка между път II-35 и III-357. В ход са преговорите с новото правителство за реконструкция на северния вход/изход на града – лицето на Троян при посрещането на туристи. Очаква се на празника на Троян да пристигнат и много гости, приятели на града, затова и заради лошото текущо състояние на входа, ръководството на Общината активно работи за разрешаването на този инфраструктурен проблем.


През 2018 г. предстои да излязат и няколко издания, които ще останат в историята на града, като фотоалбум-пътеводител „150 кадъра от Троян“, както и двутомно издание на Музей на народните художествени занаяти и приложни изкуства – „Документи, открития, събития, личности“.


2018 година ще премине под знака на 150-та годишнина и ще е изпълнена със събития за достойното отбелязване на юбилейната  за Троян и троянци годишнина.


 


 


СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-26 / Планови прекъсвания на електрозахранването в ...


Категория: Община Троян

Уважаеми клиенти,ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 14 – 20 ноември 2016 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани  дейности.

Ловешка област


Община Троян
На 26.06.2017 г. /09:00 - 15:30 ч./


Троян, Общ.  Троян Вежен 61; Македония 56


 


На 26.06.2017 г. /08:45 - 12:00 ч./


Калейца Васил Ватев 20, 14, 18, 7, 56, 2, 1, 9, 16, 60, 12, 13, 22, 8, 11, 3, 15, 5, 10, 4; Ламар 13, 14, 15, 12, 8, 20, 2, 29, 28, 10, 18, 24, 16, 23, 4, 21, 30, 9, 17, 22, 26, 25, 11, 19; Местност Калейшко Ханче Селски Дол 16, 8, 2, 20, 6, 15, 5, 11, 13, 1, 7, 22, 3, 18, 10; Терзийска 13, 8, 12, 3, 11, 10, 9, 5, 17, 19, 1, 6, 14, 15, 4, 25, 7; Христо Ботев 117, 66, 110, 86, 127, 112, 111, 100, 78, 121, 70, 106, 108, 107, 104, 84, 119, 15, 68, 64, 88, 72, 125, 94, 92, 99, 109, 76, 82, 80, 101, 102, 115, 123, 113, 105, 116, 103


 


На 26.06.2017 г. /09:30 - 16:00 ч./


Бели Осъм Козя Стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ.  Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53а, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 27.06.2017 г. /09:30 - 16:00 ч./


Бели Осъм Козя Стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ.  Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53а, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 27.06.2017 г. /09:15 - 12:00 ч./


Шипково Васильов 45, 45; Вилна Зона Почивен Дом Хемус, Павилион Цецо, Водоналивна, Ресторант Илинден, Офис, Павилион Инковски, Бараки Плевен, Заведение Вачев, Павилион Матева, Туристически Дом Алеко, Ресторант Васильов, ТП 4, Павилион, Тоалетна, Почивна Станция Пейковски, Павилион Закуски, Павилион Ралчевски, 1, Склад; Дунав 8 вила, 33, 23 вила, 17 вила, 30 вила, 13; Ковачевец 4; Шипковски Бани 5; Плаж


 


На 27.06.2017 г. /12:45 - 16:00 ч./


Троян, Общ.  Троян Васил Левски 134, 172, 75, 132, 123, 136, 128, 130; Еделвайс 1, 2 Охрид, 7, 2, 3; Кирил и Методий 12, 4, 14, 7, 8, 10, 11, 16, 9, 6, 18; Любен Каравелов 45, 41, 36, 37, 43, 34, 33, 35, 39; Минко Николов 11, 9, 5, 7, 3; Охрид 1, 1, 4 Надежда-2003, 3, 2, 3, 7, 5, 4; Петко Р. Славейков 3, 1, 5, 7


 


На 27.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Троян, Общ.  Троян Акад. Ангел Балевски 1; Георги С. Раковски 15; Кв. Ливадето вила, Къща Павлин, Къща Павел; Крайречна 1; Мах. Райковска Помпена Станция; Местност Лисичи Дупки вила, Складове, Гараж


 


На 27.06.2017 г. /16:00 - 16:30 ч./


Троян, Общ.  Троян Акад. Ангел Балевски 1; Георги С. Раковски 15; Кв. Ливадето вила, Къща Павлин, Къща Павел; Крайречна 1; Мах. Райковска Помпена Станция; Местност Лисичи Дупки вила, Складове, Гараж


 


На 28.06.2017 г. /09:00 - 12:00 ч./


Троян, Общ.  Троян Вежен 61, 59, 54, 65, 60, 49, 46, 61, 52, 56, 53, 48, 63, 57, 36, 51, 58, 62, 50, 38, 55; Ген. Карцов 229, Тп122, 366, 283, 295, 245, 378, 253, 372, 275, 249, 289, 420, 390, 424, 398, 251, 273, 374, 380, 400, 432, 370, 396, 368, 406, 291, 392, 382, 279, 263, 364, 287, 386, 269, 414, 416, 255, 277, 257, 434, 376, 428, 436, 422, 412, 247, 271, 418, 404, 297, 362, 426, 293, 285, 267, 410, 281, 384, 259; Грънчарска 2, 1; Лъкарица 2; Македония 56, 31, 38, 47, 26, 37, 53, 40, 36, 34, 39, 16, 53б, 40а, 22, 35, 25, 18, 55, 43, 14, 45, 29, 27, 33, 41, 51, 44, 28, 30, 49, 24, 32, 20, 42, 44; Пряспа 50, 52, 55; Търнето 8 Аврора, 26, 8 Аврора, 22, 30, 8, 2 Аврора, 16, 4, 28, 20 /по искане на ЕСО/


 


На 28.06.2017 г. /12:30 - 16:00 ч./


Троян, Общ.  Троян Лъгът 20; Лъкарица 5; Македония 46 /по искане на ЕСО/


 


На 28.06.2017 г. /09:30 - 16:00 ч./


Бели Осъм Козя Стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ.  Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53а, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 29.06.2017 г. /09:30 - 16:00 ч./


Бели Осъм Козя Стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ.  Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53а, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 29.06.2017 г. /12:15 - 13:00 ч./


Дълбок Дол Иван Дончев 1; Лешница, Общ.  Ловеч; Александър Стамболийски 8, 6; Балкан 4, 1, 2, 3; Васил Левски 6, 5, 10, 1, 3, 14, 12, 4, 2; Витоша 4, 1, 6, 2; Иван Вазов 3, 4, 2, 5, 1; Иван Марков Марковски 7, 3, 9, 2, 5, 1; Искър 6, 4; Кап.  Илия Цанков 14, 6, 10, 8, 12, 1, 2, 4, 3, 16, 18, 7, 3; Кокиче 3, 5, 1; Любен Каравелов 1, 2, 3, 6; Минко Раевски 6, 8, 16, 14, 4, 14; Осъмска 14, 44, 21, 23, 38, 62, 20, 27, 1, 30, 90, 24, 54, 36, 57, 60, 15, 4, 18, 68, 9, 29, 55, 22, 7, 13, 3, 50, 17, 49, 25, 96, 56, 58, 41, 52, 28, 37, 39, 11, 19, 20а, 6, 51, 47, 53, 5, 40, 64, 42, 80, 66, 92, 78, 94, 88, 82, 84, 96, 72, 76, 86, 90; Рила 2, 1; Свети Иван Рилски 29, 28, 13, 27, 26, 18, 20, 15, 7, 23, 19, 17, 35, 30, 21, 28, 1, 5, 7, 3, 11, 9, 2; Стара Планина Здравна Служба, 79, 72, 88, 94, 84, 92, 103, 58, 68, 101, 90, 86, 1, 105, 74, 82, 83, 97, 80, 64, 95, 109, 81, 77, 87, 76, 107, 66, 75, 62, 73, 54, 5, 71, 91, 89, 50, 45, 52, 36, 69, 42, 40, 44, 57, 67, 33, 35, 48, 59, 31, 37, 43, 34, 38, 61, 55, 49, 39, 41, 11, 22, 26, 29, 4, 20, 8, 69, 17, 9, 24, 10, 1, 7, 5, 28, 25, 15, 21, 36, 18, 23, 16, 27, 3, 19; Трети Март 7, 4, 2, 5, 9, 13, 6, 1, 10, 3; Хаджи Димитър 6, 3, 2, 8, 7, 4, 5; Хан Крум 1, 11, 12, 2, 3, 9; Христо Ботев 23, 11, 17, 13, 25, 21, 19, 15, 20, 2, 4, 1; Черно Море 1, 15, 7, 19, 3, 9, 5, 11, 17, 6, 13, 6; ТП 1, Уо Тп4, Уо ТП 3; Ломец; Александър Стамболийски 13, 31, 56, 38, 17, 9, 44, 47, 50, 54, 11, 43, 53, 33, 46, 36, 62, 52, 57, 61, 26, 22, 45, 12, 043, 35, 27, 30, 21, 32, 29, 40, 60, 16, 55, 20, 24, 7, 2, 10, 59, 51, 34, 48, 41, 19, 15, 66, 67, 74, 65, 76, 72, 68, 99, 64, 71, 1, 69, 93, 6, 92, 88, 89, 8, 63, 91, 37, 70, 2; Балкан 17; Бор 1, 3, 7, 2, 5; Васил Коларов 18, 7, 12, 28, 20, 25, 26, 17, 3, 1, 34, 22, 6, 5, 29, 24, 16, 13, 4, 32, 31, 2, 23, 21, 30, 8, 11, 10, 9; Васил Левски 9, 20, 1, 18, 13, 22, 2, 5, 16, 7, 3, 12, 11, 25, 27, 21, 12, 19, 23, 17, 24, 26, 14, 28, 10, 8, 30; Венец 6; Ганко Стойнов 1; Георги Димитров 5, 8, 3, 1, 6; Джура 8, 1; Дъб 1, 3; Илия Маринов 1; Кастроне Состра 10, 19, 15, 8, 13, 6, 1, 3, 7, 2; Кънчо Христов 32, 20, 22, 26, 28, 14, 24, 5, 2, 9, 1, 34, 12, 4, 30, 3, 18, 6, 7, 2, 4; Любен Каравелов 56, 40, 16, 12, 11, 20, 7, 2, 13, 4, 6, 15, 9, 8, 19; Осъм 1, 3, 7, 2, 13, 9, 15, 4, 5; Руен 25, 2, 5, 3, 6, 4, 1, 9, 11; Сергей Румянцев 4, 1, 2; Стойко Петков 10, 3; Тинко Симов 6, 4, 8, 2, 12, 10; Христо Начевски 5, 10, 12, 6, 8, 1, 2, 3, 10, 5; Христо Смирненски 5, 2, 5, 1; Цанко Ненов 17, 6, 3, 18, 8, 10, 2, 16, 4, 1, 7


 


На 29.06.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./


Чифлик, Общ.  Троян Вилна Зона 7, 24, 19, 20, 30, 18, 22, 21, 125, 6, 29, 31, 17, 32, вила, 18 А, 3, 15, 16, 28, 26, 9


 


На 30.06.2017 г. /09:30 - 16:00 ч./


Бели Осъм Козя Стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ.  Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53а, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 30.06.2017 г. /13:00 - 16:00 ч./


Троян, Общ.  Троян Васил Левски 181, 224, 203, 230, 234, 193, 199, 222, 201, 228, 236, 195, 197, 226, 232; Хан Аспарух 21; Шипка 2


 


 

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозахранването.За повече информация, позвънете на денонощната телефонна линия  0700 10 010, на цената на един градски разговор според тарифния план към стационарен номер в мрежата на Виваком или посетете сайта www.cez-rp.bg. Вече можете да се възползвате и от уникалното ново онлайн приложение "Планови ремонти и аварии" на m.cez.bg, за да получите информация в реално време за всички планирани и непланирани прекъсвания на електрозахранването в района, който Ви интересува, както и за очакваното време за възстановяване на захранването.

2017-06-26 / „Централен Балкан“ обявен за биосферен резерват ...


Категория: Община Троян

„Централен Балкан“ обявен за биосферен резерват от ЮНЕСКО
Преди броени дни стана ясно, че ЮНЕСКО одобри обявяването на „Централен Балкан“, „Червената стена“, „Сребърна“ и „Узунбуджак“ за биосферни резервати. Новината идва след проведената 29-та сесия на Междуправителствения координационен съвет по Програмата „Човекът и биосферата“, състояла се в Париж от 12 до 15 юни и бе официално публикувана на страницата на „Централен Балкан“.


Взетото решение потвърждава, че цитираните по-горе биосферни резервата отговарят на изискванията и принципите на Севилската стратегия. Припомняме, че през изминалата 2016 г. Общински съвет-Троян разгледа на свое заседание възможността за включване на община Троян в потенциален биосферен парк, ангажиментите на общината и на други заинтересовани общини, в случай, че същите решат да се присъединят към потенциален биосферен парк в района на Национален парк „Централен Балкан“ (НПЦБ). Номинирането на НПЦБ за биосферен резерват беше подкрепено от общините Троян, Севлиево, Павел баня, Карлово и Антон.


Ефективното управление на биосферните резервати предполага участие на заинтересованите страни, за постигане на устойчив баланс между опазването на биоразнообразието, икономическото развитие и съхраняването на културното наследство и справедливата подялба на ползите от управлението на територията.


Информация от 29-та сесия, на която е било взето решението за включване на 4-те обекта може да бъде намерена на: http://en.unesco.org/news/23-new-sites-added-unesco-s-world-network-biosphere-reserves.

СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-26 / Ръст в строителните разрешения и разширяването на ...


Категория: Община Троян

Ръст в строителните разрешения и разширяването на производства в общината

През последните няколко години се очертава тенденцията на разрастване на производствата в различни сфери на територията на общината, съответстващо на нарастващия брой издадени разрешения за строеж.


Справките в документациите на Община Троян показват, че през 2015 г. са издадени общо 153 разрешителни за строеж. На следващата 2016 г. издадените от администрацията разрешения наброяват 159. Тенденцията се запазва и през настоящата 2017 г., като данните сочат, че до края на месец май са издадени общо 54 разрешителни.


Издадените документи са както за ново строителство, така и за разширяване или преустройство на съществуващо. През настоящата година са издавани разрешения на заетите в сферата на ресторантьорство и хотелиерство, на институции, сферата на услугите, производството. Сред тях преобладават заявленията на собственици на стаи за гости и места за настаняване. През отминалата 2016 г. бяха извършени разширения или преустройства на производствата на фирми, сред които: „КАЛИНЕЛ“ ЕООД, „Елма 13“, „Рико стил” ООД, „Борима” АД, „Йоана 89” ЕООД, „Балканфарма – Троян” АД, „Елегансмебел” ЕООД  и други (данните са извадени от справка в официални, публични документи).


Община Троян продължава политиката си на работа в посока подобряване на услугите на бизнеса, с предимство се работи за по-добра инфраструктура в бизнес зоните, оптимизиране управлението на общинската собственост. Общината работи сериозно върху проблемите на устройство на територията. Всичко това с цел предоставяне на по-добри условия за икономическо развитие общината.


 


 


СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-26 / Нова платформа за сигнализация на нередности в ...


Категория: Община Троян

Нова платформа за сигнализация на нередности в община Троян – „Кмете, виж!“


 


Община Троян предлага на жителите и гостите на общината още един лесен, удобен и модерен начин да дават обратна връзка към администрацията за възникнали проблеми.


„Кмете, виж!“ е платформа за лесно докладване на сигнали от различно естество към общинска администрация. Докладването се извършва през уеб (https://kmetevij.com) и/или мобилно приложение, което позволява гражданите да направят снимки и да дадат кратко описание. Това дава още по-голяма свобода на потребителите, които дори излизайки на разходка могат да сигнализират за нередност само със своя мобилен телефон, денонощно. Подадената информация се изпраща на сървър, който в зависимост от местоположението и ключови думи автоматично класифицира проблема и го насочва към общинската администрация. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система. Гражданинът задължително предоставя контакти, на които може да получава информация за статуса на проблема. Обратната връзка по обработката на сигнала се изготвя от администрация.


„Кмете, виж!“ е още една удобна, лесна и достъпна възможност, жителите и гостите на общината да сигнализират администрацията за нередности. Община Троян се надява този канал да бъде популяризиран и използван активно, защото е директно свързан с деловодната система, по-бърз и надежден от социалната мрежа Facebook, в която често постъпват запитвания или сигнали.


 


СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-26 / Кметът внася предложение за награда на музикална ...


Категория: Община Троян

Кметът внася предложение за награда на музикална звезда на годината – троянеца Радко Петков


 


На предстоящото заседание на Общински съвет-Троян, кметът г-жа Михайлова внася предложение за парична награда за победителя в тазгодишното издание на формата „Гласът на България“ – Радко Петков.


Ден след спечелването на формата, кметът г-жа Михайлова се чу с музикалната надежда на Троян Радко и му честити победата, за която троянци го подкрепяха през цялото време. Тя поздрави Радко с големия успех и сподели, че неговите усилия и отдаденост към музиката получиха своето най-значимо до настоящия момент признание. Кметът е убеден, че предстои една още по-успешна кариера на младия талант, който преди месец се изяви и в едно по-различно поприще – като млад заместник-кмет за един ден.


На 29.06.2017 г. Общински съвет-Троян ще гласува предложението музикалният талант Радко да получи парична награда в размер на 1000 лв., както и награда в размер от 800 лв. за неговия музикален педагог – Мариета Жекова.


 


СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-21 / Колоездачна обиколка за купа „Васил Левски“ - 2017г.


Категория: Община Троян


 


Колоездачна обиколка за купа „Васил Левски“ - 2017г.
На 18 юли 2017 година България ще отбележи 180 годишнината от рождението на Апостола на българската свобода Васил Левски.


Във връзка с честването на тази бележита годишнина и отдаване на заслужена почит към неговото дело и саможертва организира Колоездачна обиколка.


Обиколката обхваща маршрут, свързан със знакови места от дейността на Апостола: Карлово – Троян – Ловеч.
Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус-1896“, Троян са съорганизатори на събитието, което ще се проведе на 16 – 17 юли  2017 година.
Допълнителна информация за събитието и формуляри за участие може да свалите от прикачените файлове.

2017-06-20 / Делегация от Шанхай посети Община Троян по време на ...


Категория: Община Троян

Делегация от Шанхай посети Община Троян по време на визитата си в България


 


На 14.06.2017 г. Община Троян беше посетена от четиричленна делегация от гр. Шанхайн (представители на университета Shanghai Jiao Tong University), в състав:  проф. Ки Хонг (Qi Hong – secr. Of CPC School of Agriculture and Biology), проф. Че Шенгкуан (Che Shengquan – Vice Dean), Мей Юли (Mei Yueli – Global Affairs office) и Чен Сия (Chen Siya).


Китайската делегация беше придружавана от почетния професор на университета в Шанхай – Янаки Стоилов. Делегацията проведе среща с ръководството на Института по планинско животновъдство и земеделие, Троян. По време на срещата беше обменена информация за дейността и бе изразена готовност за бъдещо сътрудничество. Делегацията се срещна с кмета на Община Троян г-жа Михайлова. По време на тази среща беше изразена готовност да се работи за установяване на сътрудничество между Община Троян и район на Шанхай. Проф. Шенгкуан информира за дейността на Българо-китайските центрове, които се изграждат в Шанхай и София и за възможността български младежи, включително и от Троян, да получат обучение в университета в Шанхай.


Културната програма на гостите включваше посещение в Троянския манастир „Успение Богородично“ и в Музей на Народните Художествени Занаяти и Приложните Изкуства.

СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"


2017/delegaciq-shanhai{/gallery}

2017-06-20 / Кметът Донка Михайлова подписа договорите за ...


Категория: Община Троян

Кметът Донка Михайлова подписа договорите за повишаване на енергийната ефективност на две обществени сгради


 


 


На 14.06.2017 г. кметът Михайлова подписа договор № BG16RFOP001-2.001-0015-С01-S-01 „Проектиране, строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор (инженеринг) на обект „Повишаване на енергийната ефективност на обществена сграда на държавната администрация, находяща се в град Троян, ул. „Г. С. Раковски“ №1 (сградата на Пожарната в Троян), в изпълнение на Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP001-2.001-0015-С01 „Повишаване на енергийната ефективност на обществена сграда на държавната администрация, находяща се в град Троян, ул. „Г.С. Раковски“ №1“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Изпълнител на проекта е „ЮНГ ПРОЕКТ“ ООД, гр. София, избран след проведена обществена поръчка по реда на Закона за обществени поръчки, а договорът е на стойност 560 400,00 лв. с вкл. ДДС. Основните дейности, които ще бъдат изпълнени са енергоспестяващи мерки: топлинно изолиране на външните стени; подмяна на старата дограма със системи от PVC/Al профили и стъклопакет; топлинно изолиране на покрива; обновяване на отоплението; обновяване на вентилацията; обновяване на осветлението. Ще бъдат изпълнени и всички задължителни и препоръчителни мерки, предписани в техническото обследване – ремонт на покривите, възстановителни СМР в помещенията, възстановяване и укрепване на дефектирали елементи от конструкцията на сградата, ремонт на гръмоотводната и оповестителна инсталация, ремонт на Ел и ВиК инсталацията.


В същия ден, кметът подписа и договор №BG16RFOP001-2.001-0016-С01-S-01Проектиране, строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор (инженеринг) на обект „Повишаване на енергийната ефективност на сграда на общинска културна инфраструктура, находяща се в град Троян, пл. „Възраждане“ (сградата на НЧ „Наука-1870 г.“), в изпълнение на Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP001-2.001-0016-С01 „Повишаване на енергийната ефективност на сграда на общинска културна инфраструктура, находяща се в град Троян, пл. „Възраждане“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Изпълнител на проекта е ДЗЗД „Проектстрой – Линк“ гр. Габрово, избран след проведена обществена поръчка по реда на Закона за обществени поръчки. Участници в обединението са ЕТ „Проектстрой – Петър Петров“, гр. Габрово и „Линк Русе“ ЕООД, гр. Русе, а стойността на договора е в размер на 897 600,00 лв. лв. с вкл. ДДС


В процеса на работа ще бъде извършен: ремонт и топлоизолиране на покрив; топлоизолиране на външни стени с вътрешна изолация; подмяна на фасадна дограма; модернизация на отоплителна система; подмяна на вентилационна система; подмяна на осветителни тела и инсталация свързана с тях и изпълнение на енергоспестяващо осветление сградата. Ще бъде извършен ремонт, преустройство и модернизация на вътрешни помещения; освежаване на фасадата на сградата; изграждане на рампи; ремонт на сградна ВиК инсталация; оборудване на санитарно помещение за инвалиди; възстановяване и укрепване на елементи от конструкцията на сградата с установени дефектирали участъци; ремонт и подмяна на електрическа инсталация, ел. табла и евакуационно осветление; заземителна и мълниезащитна инсталация; пожароизвестяване; пожаротехнически средства за първоначално гасене; димен люк.


При подписването на договорите, фирмите изпълнители увериха кмета и представителите на двете институции – Пожарна и Читалище, че в процеса на работа ще бъде предоставено необходимото качество. Фирмите започват проектиране на обектите, след което ще бъде издадено строително разрешение и ще започне строителният процес. Г-жа Михайлова от своя страна пожела ползотворна и успешна работа.


 


2017/podpisvane-ee{/gallery}


 

СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
"Връзки с обществеността"

2017-06-19 / Планови прекъсвания на електрозахранването в ...


Категория: Община Троян

Уважаеми клиенти,ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 14 – 20 ноември 2016 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани  дейности.

Ловешка област


Община Троян
На 19.06.2017 г. /13:00 - 16:00 ч./


Троян, Общ. Троян Васил Левски 181, 224, 203, 230, 234, 193, 199, 222, 201, 228, 236, 195, 197, 226, 232; Хан Аспарух 21; Шипка 2


 


На 19.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Калейца 35290. 17. 63 Местност Калейшко Ханче; Троян, Общ. Троян; Васил Левски 281; Общ. Макаравец Общежитие; Разклон Калейца - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 19.06.2017 г. /15:00 - 15:30 ч./


Калейца 35290. 17. 63 Местност Калейшко Ханче; Троян, Общ. Троян; Васил Левски 281; Общ. Макаравец Общежитие; Разклон Калейца - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 20.06.2017 г. /09:00 - 12:00 ч./


Троян, Общ. Троян Васил Левски 425, 439, 408, 412, 419, 421, 451, 409, 441, 447, 363, 371, 386, 433, 383, 388, 379, 472, 470, 339, 369, 387, 361, 396, 395, 404, 468, 429, 416, 394, 381, 343, 357, 423, 462, 391, 385, 345, 347, 398, 437, 353, 445, 415, 435, 410, 413, 365, 375, 392, 427, 400, 411, 355, 349, 449, 464, 390, 417, 407, 359, 373, 399, 367, 431, 389, 406, 414, 351, 459, 341, 402, 393, 443, 405; Дунав 9, 11, 13, 5, 3, 7, 1; Дядо Христо Ковачът 2, 8, 1, 3, 9, 5, 6, 4, 7; Разклон Калейца Помпена станция - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 20.06.2017 г. /09:30 - 16:00 ч./


Троян, Общ. Троян Радецки 67, 54, 48, 63, 52, 46, 40, 79, 75, 62, 59, 73, 57, 56, 44, 50, 77, 58, 65, 42, 64, 60, 66, 61, 69; Симеон Велики 193, 128, 124, 130, 183, 179, 126, 171, 175, 177, 161, 169, 191, 187, 165, 157, 163, 143, 134, 189, 120, 181, 132, 185, 122, 173, 167


 


На 21.06.2017 г. /11:00 - 16:00 ч./


Троян, Общ. Троян Димитър Икономов-Димитрика 12, 21, 20, 27, 34, 23, 35, 29, 42, 40, 39, 41, 26, 43, 38, 31, 22, 18, 16, 36, 25, 28, 45, 32, 33, 24, 30, 37, 3, 1, 14


 


На 21.06.2017 г. /09:00 - 12:00 ч./


Орешак, Общ. Троян 10-та 6, 13, 12, 1, 03, 7, 4, 16, 11, 10, 8, 15, 19, 3, 9; 11-та 19, 28, 4, 32, 14, 24, 11, 10, 6, 21, 30, 8, 20, 17, 26, 7, 2, 22, 25, 9; 12-та 26, 15, 22, 18, 14, 11, 24, 12; 13-та 9, 3, 7, 5, 3, 1; 15-та 8, 6; 16-та 3, 4, 8, 6, 2, 5, 1; 53707. 504. 148 9-та 20, 9, 3, 12, 16, 14, 24, 26, 22, 11, 28, 6, 30, 17, 10, 6; Авксентий Дацин 24, 19, 15, 23, 18, 12, 38; Амбарица 2, 1, 3, 6; Архимадрит Хаджи Макарий 11, 13, 2; Атанас Хасъмски 3, 1, 10, 8; Васил Левски 76, 66, 64, 68, 62, 72, 70, 74, 12, 30, 2, 23, 14, 8, 26, 6, 28, 4, 16, 9, 22, 7, 40, 25, 3, 32, 1, 17, 27, 10, 21, 19, 15, 5, 56, 40, 20, 32, 22, 14, 46, 58, 16, 28, 34, 52, 50, 6, 26, 48, 10, 12, 44, 17, 36, 54, 18, 5, 60, 42, 30; Васил Попстефанов 2, 16, 15, 11, 12, 4, 1, 10, 63, 17, 7; Вилна зона Вила, Вила; Втора 1, 10, 4, 8, 2; Георги Дренски 2, 6, 8, 4; Данчо Василешки 6, 21, 59, 27, 24, 35, 33, 40, 17, 9, 16, 59, 45, 2, 34, 28, 35А, 4, 25, 19, 27, 29, 30, 8, 31, 47, 32, 41, 14, 12, 55А, 44, 37, 49, 39, 11, 18, 15, 13, 53, 48, 6, 55, 36, 26, 7, 43; Даскал Петър Атанасов 6, 2; Димитър Никифоров 12, 21, 10, 20, 17, 9, 7, 8, 25; Димитър Ралков 6, 1; Доктор Борис Пейчев 2, 7; Еделвайс 8, 19, 21, 27, 29, 4, 023, 7, 2, 9, 1; Иван Донев 5, 1, 18; Иван Лалев 1, 40, 62Г, 27, 29, 22, 46, 58, 25, 36, 62, 28, 13, 26, 50, 56, 54, 9, 44, 24, 38, 32, 11, 60, 6, 7, 12, 30, 42, 4, 3, 1, 34, 23, 5, 31; Иван Павлов 68, 28, 38, 64, 45, 61, 83, 77, 22, 80, 6, 15, 53, 42, 76, 72А, 17, 43, 49, 87, 72Б, 29, 89, 21, 46, 41, 78, 32, 52, 60, 36, 63, 8, 12, 59, 67А, 27, 72, 33, 58, 13, 31, 51, 47, 70, 35, 11, 75, 19, 62, 44, 34, 16, 4, 85, 57, 37, 30, 82, 18, 55, 50, 66, 91, 26, 69, 14, 71, 40, 39, 1, 2, 54, 56, 68; Иван Полендаков 13, 11, 17, 15, 9, 10, 6, 4, 15, 5; Кирил и Методий 4, 8, 1, 3, 5; Кичура 3, 41, 12, 18, 8, 4, 1, 11, 16, 12, 13, 5, 27, 17, 3, 6, 10; Комсомолска 2, 52, 46, 30, 41, 16, 48, 2, 9, 43, 20, 42, 18, 50, 37, 12, 40, 38, 24, 39, 47, 25, 5, 49, 28, 21, 29, 22, 8, 36, 26, 4, 23, 10, 32, 34, 45, 3, 1, 14, 19, 6; Комуна 5, 3, 4, 11, 2; Ливадата Мах. Баба Стана 10, 14, Вила, 11, 1, 5, 16, 27, 12, 7, ул. осветление, Училище, Вила, Вила; Мах. Коевски ливадки Вила; Мах. Радоевското 2 Вила; Местност Рътлината Местност Тихова Лъка Младост 7, 8, 11, 2, 19, 3; Неофит Калчев 8; Осъм 3, 8, 17, 7, 10, 16, 30, 2, 3, 4, 5, 9, 14; Панайот Волов 3, 4; Патриарх Максим 10; Пенко Йотов 3; Прохлада 13; Първа 1, 4, 3, 12, 4, 8, 5, 1, 7, 3, 4; Раю Ганковски 12, 3, 16, 7, 1, 10, 2, 6, 14; Стара планина 2, 88, 44, 47, 5, 35, 23, 21, 29, 26, 14, 38, 6, 4, 16, 11, 12, 40, 27, 30, 25, 15, 3, 2, 31, 37, 44, 18, 43, 17, 33, 10, 41, 19, 36, 9, 1, 32, 22, 7, 8, 34, 24, 13, 4, 148, 156, 152, 143, 154, 142, 155, 138, 176, 158, 153, 146, 140, 137, 149, 147, 139, 136, 134, 141, 144, 150, 259, 158, 92, 124, 147, 261, 90, 123, 252, 250, 246, 257, 136, 128, 242, 230, 224, 218, 240, 204, 239, 243, 73, 214, 232, 238, 212, 206, 255, 236, 245, 208, 244, 210, 253, 222, 249, 225, 251, 220, 216, 234, 226, 241, 169, 2, 182, 174, 187, 189, 171, 179, 155, 177, 185, 181, 183, 167, 173, 163, 172, 165, 175, 157, 1, 159, 180, 161, 221, 149, 188, 197, 200, 196, 190, 201, 193, 192, 184, 199, 229, 69, 207, 195, 198, 202, 136, 168, 138, 147, 108, 129, 111, 112, 120, 115, 121, 130, 123, 95, 117, 126, 113, 132, 127, 100, 98, 106, 116, 104, 131, 110, 124, 88, 101, 105, 102, 97, 109, 133, 128, 107, 93, 114, 52, 88, 77, 54, 59, 49, 55, 72, 43, 56, 79, 89, 50, 74, 51, 57, 87, 61, 68, 62, 78, 83, 84, 94, 75, 46, 63, 81, 90, 48, 82, 70, 76, 92, 85, 80, 47, 96; Трета 30 Вила, 2, 11, 9; Хемус 74, 92, 83, 81, 78, 50, 49, 10, 19, 47, 73, 52, 30, 43, 54, 72, 36, 16, 32, 53, 56, 14, 28А, 58, 1, 27, 66, 55, 5, 9, 67, 51, 60, 29А, 45, 71, 57, 33, 26, 15, 81, 35, 29, 48, 2, 38, 8, 41А, 61, 415, 44, 7, 42, 3, 28, 20, 59, 24, 63, 81А, 22, 23, 31, 37, 4, 69, 49, 62, 50, 65, 68, 64, 40, 46, 11, 76, 72, 68Б, 74, 68, 68В; Христо Ботев 4, 8, 17, 6, 16, 11, 21, 19, 13, 2, 9, 28, 13, 6, 1, 4; Цочо Стоянов 12, 7, 1, 10, 2, 23; Червено Знаме 8, 18, 1, 24, 14, 16, 3, 30, 4, 2, 22, 28, 26; Четвърта 8; Вила, Мест. Кравая; Троян, Общ. Троян; Кв. Ливадето 29, 33, 7, Къща Атанас, 41, 43, 15, 35, 23, Къща Теодор, Къща Мариана, 56, 13, 25, 1, 34, 4, 17, 12, 44, 37, Къща Иванка, 6, 20, 2, 9, 18, 21, 8, 3, 5, 24, 10, Къща Мая, Къща Пенко, 48, 32, 22, 16, 36, 30, 39, 14, 28, Къща Албена, Къща Стилиян, Къща Иван, Къща Дочо, 48, Къща Васил, 66, 53, 50, 49, 45, 47, 56, Къща Емил, Къща Милен, Къща Стефан, Къща Минко, 51, 62, 68, Къща Христо, Къща Радка, 60, 64, 20; Ливадето Махала Хитровска; Мах. Дрянска Къща Иванчо, Стоп. Постройка, Къща Анелия, Къща Петко, Къща Петър, Къща Георги, Къща Пена, Къща Колю, 27, Къща Иванка, Къща Иван, Къща Кинчо, Къща Цанко, Къща Мария, Къща Тонка, Къща Димитрина, Къща Бойко, Къща Дочо, Къща Дацо, Къща Павел, Къща Марин, Къща Васил, Къща Светла, Къща Рада, Къща Минко, Гараж, Минко, Къща Нели, 28, Къща Елена, Къща Йовка, Вила, Къща Цовко, Къща Виолета; Мах. Калчевска 5, 69, 15, 28, 100, 46, 40, 78, 12, 67, 71, 1А, 26, 1, 66, 50, 10, 34, 54, 11, 43, 4, 36, 14, 13, 48, 42, 3, 2, 32, 55, 29, 59, 53, 56, 31, 96, 18, 19, 30, 45, 23, 21, 33, 41, 51, 73, 7, 17, 8, Вила, 27, 57, 6, 24, 52, 47, 16; Мах. Райковска Къща Илийчо, Къща Мария, Овчарник, Къща Тодора, Къща Тихомир, Къща Мартин, Стоп. Постройка, Къща Стефан, Къща Гечо, Къща Христо, 27 Къща Франц, Къща Тотю, Къща Митко, Къща Марийка, 31, Къща Иван, Къща Светослав, 34, Къща Кръстю, 19Б, Къща Петко, Къща Минчо, Къща Бойко, Къща Манол, Къща Стефка, 5, Къща Дечко, Стопанска Постройка, Къща Христина, Къща Татяна, Къща Димитра; Мах. Сеновоза 1; Черни Осъм; Акациева 3, 77, 8, 4, 5, 71, 2, 6, 10, 2, 8, 11, 9, 12, 7, 5; Амбарица 4, 2, 9, 6, 3, 10, 14; Атанас Филипов 3, 5, 7, 12, 2; Бай Паскал 1, 7, 21, 5, 4, 3, 23, 14, 25, 16 УО-Тп-4, 16, 17, 10, 12, 18, 8, 6, 13, 19, 11; Васил Радев 2, 8, 1, 7, 5, 11, 4, 10, 6, 3, 2; Врачовска 8, 10, 15, 23, 12, 17, 25, 3, 13, 9, 19, 6, 1, 11, 21, 7; Възраждане 1, 3, 5; Девети септември 13, 22, 10, 2, 8, 21, 6, 26, 15, 4, 11, 17, 18, 16, 12, 14, 19, 20, 28, 9, 23; Дружба 4, 2 баня, 8, 3, 4 Фурна, 5, 1, 2, 10, 7; жилища на Горското Стопанство 4, 2, 3, 5; М. Бъзево 2А Вила, Вила, 2; М. Жеравица 3, Вила, 15 УО-Тп-1, 1, 2 Вила, Къща Тодор, 15 Тп, Къща Петко, Вила, Къща Цочо, 55; М. Кошутина Вила; М. Миленча 38, 67, 10, Работилница; М-Ст Николчов дол М. Стойновска Къща Нели, Къща Катя, Къща Радой, Къща Тодор, Къща Дана, 6 ТП 1, Къща Марио, 17 Къща Дари, Къща Георги, Къща Трифон, Къща Ангел, Къща Рада, Къща Едгард, Къща Иванка, Къща Стана, 55, Къща Стефан, Къща Христо, Къща Мита, Къща Атанас, Къща Никола, Къща Ваня, Къща Неда, Къща Маринка, Къща Петко, Къща Мария, Къща Тодорина, Къща Иван, Къща Дочо, Къща Мичо, Къща Йонко, Къща Евгени, Къща Минчо, Къща Пенчо, Къща Дона, Къща Йонка, Къща Иво, Къща Пена, Къща Минко, Къща Борислав, Къща Райка, Къща Пенка, Вила, Къща Танчо, Къща Марин, Къща Василка; М. Стругът ТП 12, 67, 15, 39, 68, 13, 47, 12, 20, 5, 51, 4, 18, 43, 8, 41, 31, 7, 19, 2, 16, 33, 6, 23, 27, 21, Вила, 35, 24, 9, 1, 3, 25, 45, 29, 37, Работилница; Общ. Дз Обнова 8, 1, 3, 6, 9, 1, 2, 10, 3, 4, 2; Първи май 104 Кооп. -Обнова, 1, 26, 47, 106, 45, 9, 33, 37, 61, 20, 6 Общ. Обнова, 29, 32, 73, 13, 48, 34, 17, 65, 57, 18, 2, 11, 56, 54, 27, 2 2, 41, 81, 30, 49, 26, 63, 23, 77 УО-Тп-5, 67, 15, 22, 77, 3, 12, 5, 75, 50, 39, 6, 59, 21, 28, 7, 1, 44, 42, 47, 52, 46, 8, 36, 31, 53, 35, 25, 4, 1 1, 24, 79, 55, 69, 10, 19, 1, 3; Райнешка 4, 6; Стара планина 87, 34, 78, 62, 105, 101, 113, 30, 128, 83 Далекосъобщения, 74, 46, 149 Лавка, 40, 58, 65 Здравна Служба, 111, 107, 83 Културен Дом, 93, 28, 104, 84, 120, 56, 66, 125, 26, 147, 116, 135, 76, 98, 8, 91, 70, 112, 86, 10, 131, 81, 36, 103, 50, 102, 99, 42, 73, 100, 79, 108, 110, 149, 124, 85, 71, 122, 145, 44, 97, 88, 83, 118, 119, 115, 129, 126, 72, 52, 95, 68, 89, 54, 48, 121, 69, 65 Дом-Изложба, 38, 75, 106, 60, 31, 21, 25, 57, 19, 55, 51, 47, 14, 8, 16, 43, 11, 13, 59, 65, 1, 33, 26, 61, 29, 22, 18, 15, 49, 12, 3, 53, 39, 2, 20, 63, 41, 10, 24, 5, 9, 27, 6, 7, 23, 4, 17, 149, 18, 151, 14, 137, 112; Стойновска 48; Хаджи Макарий 2, 1; Цонка Дамянова 1, 10, 6, 11, 2, 4, 7, 8, 3, 5 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 21.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Белиш Мах. Маргатина 3, 1; Мах. Марковска Къща Калчо, 3, 1, Вила, Къща Тодор, Къща Павлин, Къща Георги; Мах. Минковска Василя-Къща, Стефан-Къща, Владимир-Къща, Бона-Къща, Атанас-Къща, Иван-Къща, Христо-Къща; Мах. Панамска Къща Павлин, Вила, Къща Мария, Къща Христо, Къща Йордан, Къща Пена, Къща Стойко, Къща Илия; Микренска 11; Стара планина 7; Драшкова Поляна; Драшковска 9, 10, 3, 5, 4, 6, 7, 11, 1, 16, 14; Липова Могила Липовска 29, 30, 26, 7, 8, 35, 1, 19, 25, 5, 20, 10, 6, 27, 33, 28, 14, 9, 21, 15 Къща-Светозар, 23, 15, 11, 12, 24; Местн. Балинцова Вила, Къща-Емилия, Къща-Славко, Вила, Къща-Иванка, МТП3, Къща-Хинчо, Къща-Борис, Къща-васил, Къща-Георги, Къща-Никола, Къща-Данка, Къща-Илия, Къща-матей, Къща-Даньо, Къща-Евгени, Къща-тота, Къща-Стефан; Местн. Липова Могила Къща-Петър, Къща-виолета, Къща-тотка, Къща-тота, Къща-Невена, Стълб, Къща-Иван, 12, Къща-минко, Къща-Петко; Местн. Цветански Къща-Георги, Къща-радостка, Къща-васил, Вила, Къща-Стефан, Къща-Русан, Къща-Петър, Къща-Димчо, Къща-райко, Къща-Цветан, Къща-мария, Къща-Павлина, Къща-Спас, Птицеферма, Къща-тодор, Къща-Лидия, Поливна Система, 45, Къща-Трайчо, Къща-Дано; Христо Ботев 58, 75, 85, 81, 52, 95, 97, 99, 60, 32, 77, 62, 66, 48, 64, 79, 54, 34, 38, 93, 89, 91, 42, 44, 50, 34, 69, 24, 22, 59, 11, 55, 49, 67, 5, 36, 32 Къща-минко, 75, 35, 61, 32; Орешак, Общ. Троян; Балкан 14, 12, 18, 20, 26, 33, 10, 39, 11, 27, 34, 35, 22, 13, 41, 43, 15, 32, 30, 31, 25, 2, 36, 6, 17, 19, 29, 8; Данчо Василешки 5, 1; Иван Павлов 173, 139, 86, 165, 118, 124, 168, 159, 129, 106, 96, 146, 109, 155, 161, 136, 94, 105, 164, 122, 141, 157, 126, 130, 143, 151, 104, 95, 112, 174, 101, 115, 91, 169, 150, 3, 121, 93, 97, 171, 102, 163, 154, 103, 127, 144, 147, 82Б, 138, 123, 99, 140, 82, 134, 153, 162, 152, 148, 125, 142, 128, 107, 148; Неофит Калчев 8; Патрешко; Местн. Далешка 15, 24, 22, 8, 10, 20, 33, 18, 17, 13, 5, 2 Къща Тодора, Къща Стоян, 34, 36, 48, 46, 27, 39, Къща Димитър, 12 Вила, 41, Помпа, 9, 31, 58 Къща Цветан, 98, 37, 97, 32, 4 Къща Марин, 56, 30, 21, 3, 35, 19, Къща Христо, 7, Къща Михаил, 16, 44, 23, 42, Къща Неда, Къща Стела, 11, Къща Станьо, 106, 29, 6 Вила, 14, 60; Местн. Еренско 1; Местн. Златешка 14, Вила, Къща Мария, Къща Мара, Къща Тодор, 8; Местн. Минева Къща Стоп. Постройка, Вила, 10, Къща Тодора, Къща Яна, Къща Стефка; Местн. Предела Къща-Георги, 6, Къща-маринка, Къща-Йона, 20, 5, Къща-Кинчо, Къща-марин, Къща-Константин, 1, Къща-минко, Вила, 9, Къща-Илия, Къща-Цочо, Къща-Стоян, Къща-Слави, Къща-Пена, 12, Къща Алексансър, 24, Вила, 8, 28, Къща Петко, 36, Къща Иван, Къща Ильо; Местн. Спасовска Вила, Къща Христо, Къща Нанка, Къща Димитър, Къща Иван, Къща Минко, Къща Марин, Къща Ралица; Троян, Общ. Троян; Димитър Икономов-Димитрика 45; Кв. Ливадето Къща Мирчо, Къща Ангел, Къща Цанко, Къща Райна, Къща Стоян, Къща Ценомир, Къща Йонка, Къща Иван, Къща Събчо, Къща Лилия, Къща Калю, 16, Вила, 5, 56, 3, 80, Къща Таня, Пром. сграда, 43, Къща Анчо, Къща Тонимир, Къща Бочо, Къща, 7 Къща Валя, Къща Петко, Къща Асен, 8, 19 Къща Вълчо, 15, Къща Васил, 2, Къща Пенко, Къща Душко, 22, 7, 1, Къща Найден, Къща Данка, Къща Петър, Къща Веселин, Вила, 43, Къща Пенко, Къща Иван, Къща, Къща Цветан, 5, Дараци, Къща Найден, Къща Христо, Къща Минков, 15, Къща Цветослав, 6, Къща Мариана, Къща Тончо, Къща Васил, 17, 1, Къща Стойчо, Къща Райко; Ливадето Мах. Дудевска 41, 24, 8, 1, 16, Къща Васил, 13, 58; Мах. Миревска 1 Къща Стойчо, Помпена станция, 2, 4, Къща; Мах. Сеновоза Промишлена сграда - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 21.06.2017 г. /13:00 - 13:30 ч./


Белиш Мах. Маргатина 3, 1; Мах. Марковска Къща Калчо, 3, 1, Вила, Къща Тодор, Къща Павлин, Къща Георги; Мах. Минковска Василя-Къща, Стефан-Къща, Владимир-Къща, Бона-Къща, Атанас-Къща, Иван-Къща, Христо-Къща; Мах. Панамска Къща Павлин, Вила, Къща Мария, Къща Христо, Къща Йордан, Къща Пена, Къща Стойко, Къща Илия; Микренска 11; Стара планина 7; Драшкова Поляна; Драшковска 9, 10, 3, 5, 4, 6, 7, 11, 1, 16, 14; Липова Могила Липовска 29, 30, 26, 7, 8, 35, 1, 19, 25, 5, 20, 10, 6, 27, 33, 28, 14, 9, 21, 15 Къща-Светозар, 23, 15, 11, 12, 24; Местн. Балинцова Вила, Къща-Емилия, Къща-Славко, Вила, Къща-Иванка, МТП3, Къща-Хинчо, Къща-Борис, Къща-васил, Къща-Георги, Къща-Никола, Къща-Данка, Къща-Илия, Къща-матей, Къща-Даньо, Къща-Евгени, Къща-тота, Къща-Стефан; Местн. Липова Могила Къща-Петър, Къща-виолета, Къща-тотка, Къща-тота, Къща-Невена, Стълб, Къща-Иван, 12, Къща-минко, Къща-Петко; Местн. Цветански Къща-Георги, Къща-радостка, Къща-васил, Вила, Къща-Стефан, Къща-Русан, Къща-Петър, Къща-Димчо, Къща-райко, Къща-Цветан, Къща-мария, Къща-Павлина, Къща-Спас, Птицеферма, Къща-тодор, Къща-Лидия, Поливна Система, 45, Къща-Трайчо, Къща-Дано; Христо Ботев 58, 75, 85, 81, 52, 95, 97, 99, 60, 32, 77, 62, 66, 48, 64, 79, 54, 34, 38, 93, 89, 91, 42, 44, 50, 34, 69, 24, 22, 59, 11, 55, 49, 67, 5, 36, 32 Къща-минко, 75, 35, 61, 32; Орешак, Общ. Троян; Балкан 14, 12, 18, 20, 26, 33, 10, 39, 11, 27, 34, 35, 22, 13, 41, 43, 15, 32, 30, 31, 25, 2, 36, 6, 17, 19, 29, 8; Данчо Василешки 5, 1; Иван Павлов 173, 139, 86, 165, 118, 124, 168, 159, 129, 106, 96, 146, 109, 155, 161, 136, 94, 105, 164, 122, 141, 157, 126, 130, 143, 151, 104, 95, 112, 174, 101, 115, 91, 169, 150, 3, 121, 93, 97, 171, 102, 163, 154, 103, 127, 144, 147, 82Б, 138, 123, 99, 140, 82, 134, 153, 162, 152, 148, 125, 142, 128, 107, 148; Неофит Калчев 8; Патрешко; Местн. Далешка 15, 24, 22, 8, 10, 20, 33, 18, 17, 13, 5, 2 Къща Тодора, Къща Стоян, 34, 36, 48, 46, 27, 39, Къща Димитър, 12 Вила, 41, Помпа, 9, 31, 58 Къща Цветан, 98, 37, 97, 32, 4 Къща Марин, 56, 30, 21, 3, 35, 19, Къща Христо, 7, Къща Михаил, 16, 44, 23, 42, Къща Неда, Къща Стела, 11, Къща Станьо, 106, 29, 6 Вила, 14, 60; Местн. Еренско 1; Местн. Златешка 14, Вила, Къща Мария, Къща Мара, Къща Тодор, 8; Местн. Минева Къща Стоп. Постройка, Вила, 10, Къща Тодора, Къща Яна, Къща Стефка; Местн. Предела Къща-Георги, 6, Къща-маринка, Къща-Йона, 20, 5, Къща-Кинчо, Къща-марин, Къща-Константин, 1, Къща-минко, Вила, 9, Къща-Илия, Къща-Цочо, Къща-Стоян, Къща-Слави, Къща-Пена, 12, Къща Алексансър, 24, Вила, 8, 28, Къща Петко, 36, Къща Иван, Къща Ильо; Местн. Спасовска Вила, Къща Христо, Къща Нанка, Къща Димитър, Къща Иван, Къща Минко, Къща Марин, Къща Ралица; Троян, Общ. Троян; Димитър Икономов-Димитрика 45; Кв. Ливадето Къща Мирчо, Къща Ангел, Къща Цанко, Къща Райна, Къща Стоян, Къща Ценомир, Къща Йонка, Къща Иван, Къща Събчо, Къща Лилия, Къща Калю, 16, Вила, 5, 56, 3, 80, Къща Таня, Пром. сграда, 43, Къща Анчо, Къща Тонимир, Къща Бочо, Къща, 7 Къща Валя, Къща Петко, Къща Асен, 8, 19 Къща Вълчо, 15, Къща Васил, 2, Къща Пенко, Къща Душко, 22, 7, 1, Къща Найден, Къща Данка, Къща Петър, Къща Веселин, Вила, 43, Къща Пенко, Къща Иван, Къща, Къща Цветан, 5, Дараци, Къща Найден, Къща Христо, Къща Минков, 15, Къща Цветослав, 6, Къща Мариана, Къща Тончо, Къща Васил, 17, 1, Къща Стойчо, Къща Райко; Ливадето Мах. Дудевска 41, 24, 8, 1, 16, Къща Васил, 13, 58; Мах. Миревска 1 Къща Стойчо, Помпена станция, 2, 4, Къща; Мах. Сеновоза Промишлена сграда - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 21.06.2017 г. /10:00 - 15:30 ч./


Бели Осъм Козя стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ. Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, Вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53А, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 22.06.2017 г. /10:00 - 15:30 ч./


Бели Осъм Козя стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ. Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, Вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53А, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 22.06.2017 г. /15:00 - 15:30 ч./


Троян, Общ. Троян Акад. Ангел Балевски 1; Георги С. Раковски 15; Кв. Ливадето Вила, Къща Павлин, Къща Павел; Крайречна 1; Мах. Райковска Помпена станция; Местност Лисичи Дупки Вила, Складове, Гараж - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 22.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Троян, Общ. Троян Акад. Ангел Балевски 1; Георги С. Раковски 15; Кв. Ливадето Вила, Къща Павлин, Къща Павел; Крайречна 1; Мах. Райковска Помпена станция; Местност Лисичи Дупки Вила, Складове, Гараж - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 23.06.2017 г. /15:00 - 15:10 ч./


Троян, Общ. Троян Васил Левски 181, 224, 203, 230, 234, 193, 199, 222, 201, 228, 236, 195, 197, 226, 232, 242, 207 Троя, 240, 225 1, 205, 221, 238, 225, 207, 158, 138 Лада, 162, 160, 138, 106, 108, 200, 204, 214, 206, 196, 212, 185, 187, 198, 202, 220, 218, 216, 183, 210, 184, 182, 190, 2, 188, 180, 163, 172, 133, 137, 147, 173, 141, 135, 169, 188, 167, 175, 129, 184, 165, 161, 139, 181, 137, 131, 159, 171, 185; Георги Бенковски 46, 48, 47, 45, 48 Кокиче, 44; Георги С. Раковски 13; Дядо Петър Табаков 4, 6, 2, 5; Кирил и Методий 3, 5, 1, 2; Любен Каравелов 20, 16, 4, 1, 18, 17, 24, 29, 15, 8, 6, 7, 2, 10, 20 С, 31, 19, 14, 13, 4, 3, 23, 22, 26, 21, 13, 5, 12, 27, 11, 28, 30 А, 9, 25, 30; Минко Радковски 13, 4, 6, 2, 9, 1, 7, 2; Петко Р. Славейков 28, 26, 13, 21, 23, 36, 24, 34, 17, 30, 32, 15, 11, 9, 20, 14, 18, 16; Радецки 18, 7, 14, 9, 11, 5, 10, 12, 10А, 16, 4, 8, 2, 6, 3, 1; Стара планина 4, 1, 8, 10, 11, 6, 2, 9, 3, 12; Стефан Караджа 3, 2, 1, 4; Стефан Станев 2, 5, 10, 16, 18, 8, 4, 6, 20; Хан Аспарух 21, 16, 24, 28, 23, 18, 22, 20, 14, 10, 26, 12, 30, 13, 15, 9, 19, 5, 1А, 7, 3, 17, 11, 17 А, 6, 8, 2, 4; Христо Ботев 55, 57, 57, 45, 65, 67, 59, 47, 61, 63, 49, 53, 69, 3, 1А, 19, 5, 11, 25, 27, 17, 13, 9, 15, 23, 7, 1, 21; Шипка 2, 3, 6, 1, 4 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 23.06.2017 г. /09:00 - 16:00 ч./


Чифлик, Общ. Троян Вилна зона 7, 24, 19, 20, 30, 18, 22, 21, 125, 6, 29, 31, 17, 32, Вила, 18 А, 3, 15, 16, 28, 26, 9


 


На 23.06.2017 г. /09:00 - 15:30 ч./


Бели Осъм Козя стена 3, 7, 35, 5, 17, 10, 4, 39, 8, 6, 33, 31, 12, 2, 18, 1; Стоян Българенчето 479, 438, 405, 442, 375, 482, 434, 456, 468, 466, 377, 409, 381, 458, 446, 413, 428, 417, 470, 411, 460, 423, 371, 432, 462, 474, 426, 385, 401, 415, 472, 421, 486, 480, 476, 454, 403, 464, 436, 444, 440, 450, 430, 181, 484, 419, 452, 383, 379; Чифлик, Общ. Троян; Мах. Троянска 33, 61, 17, 12, 13, 75, 65, 51, 45, 79, 55, 53, Вила, 81, 15, 85; Тодор Каблешков 70, 98, 82, 86, 96, 94, 66, 76, 64, 80, 53А, 84, 63, 88, 68, 72, 92, 61, 57, 62, 51, 78, 53; Хаджийска 4, 2, 8, 1


 


На 23.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Троян, Общ. Троян Крайречна 1, 5 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 23.06.2017 г. /15:00 - 15:30 ч./


Троян, Общ. Троян Крайречна 1, 5 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 23.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Балабанско Район Центъра Помпена станция; Троян, Общ. Троян; Арх. Макари 6, 12, 10, 2, 5, 7, 3, 4, 4 А, 8, 1; Бочо Донев 16; Буковец 11, 5, 5, Детска Ясла, 4, 6, 9, бл. 8, 8, 7, 11, 8, 2, 1, 1, 2; Здравец 7, 9, 1, 2, 5, 4, 8, 3, 6, 11, 18; Иван Памукчиев 7, 8, 4, 6, 3, 2, 1, 5, 9; Криволак 16, 15А, 13, 17, 18, 12, 15, 14; Минко Ив. Марковски 2, 1, 5, 3; Пейо К. Яворов 22, 36, 26, 32, 30, 24, 20, 34, 1, 3, 18, 28, 17; Проф. Никола Шипковенски 3, 5, 4, 7, 2, 1, 9; Радецки Цех на Машстрой, Тпо Атлант, 67, 54, 48, 63, 52, 46, 40, 79, 75, 62, 59, 73, 57, 56, 44, 50, 77, 58, 65, 42, 64, 60, 66, 61, 69, 66, 49, 43, 36, 39, 30, 41, 45, 47, 37; Симеон Велики 193, 128, 124, 130, 183, 179, 126, 171, 175, 177, 161, 169, 191, 187, 165, 157, 163, 143, 134, 189, 120, 181, 132, 185, 122, 173, 167, 174, 103, 62, 129, 118, 83, 76, 95, 101, 78, 84, 82, 114, 117, 94, 107, 147, 135, 97, 139, 159, 110, 123, 121, 73, 155, 90, 87, 141, 96, 115, 109, 71, 151, 125, 149, 119, 74, 64, 111, 70, 60, 105, 131, 66, 145, 102, 104, 106, 108, 99, 93, 89, 98, 133, 91, 137, 157, 113, 79, 88, 81, 80, 116, 85, 75, 72, 92, 100, 112, 69, 127, 68, 153, 143, 77, 86; Стефан Караджа 24, 25, 36, 28, 29, 31, 27, 30, 18, 23, 19, 32, 26, 17, 21, 22, 20, 67, 63, 59, 58, 30, 53, 52, 51, 54, 56, 61, 55, 57, 69, 65; Христо Ботев 7, 2, 2 Трояфарм; Христо Смирненски 45, 61, 68, 74, 49, 54, 58, 56, 51, 64, 66, 52, 62, 53, 76, 72, 50, 47, 59, 55, 57, 63, 70, 60; Черногор 5, 9, 18, 7, 3, 12, 16, 7, 20, 12 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 23.06.2017 г. /15:00 - 15:30 ч./


Балабанско Район Центъра Помпена станция; Троян, Общ. Троян; Арх. Макари 6, 12, 10, 2, 5, 7, 3, 4, 4 А, 8, 1; Бочо Донев 16; Буковец 11, 5, 5, Детска Ясла, 4, 6, 9, бл. 8, 8, 7, 11, 8, 2, 1, 1, 2; Здравец 7, 9, 1, 2, 5, 4, 8, 3, 6, 11, 18; Иван Памукчиев 7, 8, 4, 6, 3, 2, 1, 5, 9; Криволак 16, 15А, 13, 17, 18, 12, 15, 14; Минко Ив. Марковски 2, 1, 5, 3; Пейо К. Яворов 22, 36, 26, 32, 30, 24, 20, 34, 1, 3, 18, 28, 17; Проф. Никола Шипковенски 3, 5, 4, 7, 2, 1, 9; Радецки Цех на Машстрой, Тпо Атлант, 67, 54, 48, 63, 52, 46, 40, 79, 75, 62, 59, 73, 57, 56, 44, 50, 77, 58, 65, 42, 64, 60, 66, 61, 69, 66, 49, 43, 36, 39, 30, 41, 45, 47, 37; Симеон Велики 193, 128, 124, 130, 183, 179, 126, 171, 175, 177, 161, 169, 191, 187, 165, 157, 163, 143, 134, 189, 120, 181, 132, 185, 122, 173, 167, 174, 103, 62, 129, 118, 83, 76, 95, 101, 78, 84, 82, 114, 117, 94, 107, 147, 135, 97, 139, 159, 110, 123, 121, 73, 155, 90, 87, 141, 96, 115, 109, 71, 151, 125, 149, 119, 74, 64, 111, 70, 60, 105, 131, 66, 145, 102, 104, 106, 108, 99, 93, 89, 98, 133, 91, 137, 157, 113, 79, 88, 81, 80, 116, 85, 75, 72, 92, 100, 112, 69, 127, 68, 153, 143, 77, 86; Стефан Караджа 24, 25, 36, 28, 29, 31, 27, 30, 18, 23, 19, 32, 26, 17, 21, 22, 20, 67, 63, 59, 58, 30, 53, 52, 51, 54, 56, 61, 55, 57, 69, 65; Христо Ботев 7, 2, 2 Трояфарм; Христо Смирненски 45, 61, 68, 74, 49, 54, 58, 56, 51, 64, 66, 52, 62, 53, 76, 72, 50, 47, 59, 55, 57, 63, 70, 60; Черногор 5, 9, 18, 7, 3, 12, 16, 7, 20, 12 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 23.06.2017 г. /09:20 - 09:30 ч./


Троян, Общ. Троян Васил Левски 181, 224, 203, 230, 234, 193, 199, 222, 201, 228, 236, 195, 197, 226, 232, 242, 207 Троя, 240, 225 1, 205, 221, 238, 225, 207, 158, 138 Лада, 162, 160, 138, 106, 108, 200, 204, 214, 206, 196, 212, 185, 187, 198, 202, 220, 218, 216, 183, 210, 184, 182, 190, 2, 188, 180, 163, 172, 133, 137, 147, 173, 141, 135, 169, 188, 167, 175, 129, 184, 165, 161, 139, 181, 137, 131, 159, 171, 185; Георги Бенковски 46, 48, 47, 45, 48 Кокиче, 44; Георги С. Раковски 13; Дядо Петър Табаков 4, 6, 2, 5; Кирил и Методий 3, 5, 1, 2; Любен Каравелов 20, 16, 4, 1, 18, 17, 24, 29, 15, 8, 6, 7, 2, 10, 20 С, 31, 19, 14, 13, 4, 3, 23, 22, 26, 21, 13, 5, 12, 27, 11, 28, 30 А, 9, 25, 30; Минко Радковски 13, 4, 6, 2, 9, 1, 7, 2; Петко Р. Славейков 28, 26, 13, 21, 23, 36, 24, 34, 17, 30, 32, 15, 11, 9, 20, 14, 18, 16; Радецки 18, 7, 14, 9, 11, 5, 10, 12, 10А, 16, 4, 8, 2, 6, 3, 1; Стара планина 4, 1, 8, 10, 11, 6, 2, 9, 3, 12; Стефан Караджа 3, 2, 1, 4; Стефан Станев 2, 5, 10, 16, 18, 8, 4, 6, 20; Хан Аспарух 21, 16, 24, 28, 23, 18, 22, 20, 14, 10, 26, 12, 30, 13, 15, 9, 19, 5, 1А, 7, 3, 17, 11, 17 А, 6, 8, 2, 4; Христо Ботев 55, 57, 57, 45, 65, 67, 59, 47, 61, 63, 49, 53, 69, 3, 1А, 19, 5, 11, 25, 27, 17, 13, 9, 15, 23, 7, 1, 21; Шипка 2, 3, 6, 1, 4 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


 


 

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозахранването.За повече информация, позвънете на денонощната телефонна линия  0700 10 010, на цената на един градски разговор според тарифния план към стационарен номер в мрежата на Виваком или посетете сайта www.cez-rp.bg. Вече можете да се възползвате и от уникалното ново онлайн приложение "Планови ремонти и аварии" на m.cez.bg, за да получите информация в реално време за всички планирани и непланирани прекъсвания на електрозахранването в района, който Ви интересува, както и за очакваното време за възстановяване на захранването.

2017-06-12 / Заповед № 784 / 09.06.2017 г. на кмета на Община Троян


Категория: Община Троян

{jd_file file==1323}


Относно: Предотвратяване възникване на пожари в земеделски земи и горски фонд

2017-06-09 / Планови прекъсвания на електрозахранването в ...


Категория: Община Троян

Уважаеми клиенти,ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 14 – 20 ноември 2016 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани  дейности.

Ловешка област


Община Троян


 


На 13.06.2017 г. /09:00 - 12:00 ч./


Балабанско Зона Вилите Вила; Мах. Магунска Къща-Петър, Къща-Лалю, Вила, Къща-Веселин, 852 Къща-тодорка, Къща-Симеон, Къща-Христо, Къща-Нено, Къща-Павли, Къща-Гено, Вила, Къща-Цочо, Къща-Никола, Къща-Кръстьо, Къща-Пенка, Къща-Кино, Къща-василка, Къща-Владимир, Къща-Кольо, Къща-минко, Къща-Елка, Къща-Банчо, Къща-Борис, Къща-валентин, Къща-Иван, Къща-мирослав, Къща-Гечо, Къща-Пена, Къща-Кръстина, Къща-Ненко, 90 Къща-Ценко, Къща-Цона, Къща-радка, Къща-Ангел, Къща-Стефан, Къща-Пламена, Къща-мита, Къща-Любка, Къща-Найден, Къща-мария, Къща-Лалю; Мах. Мутевска Къща-мария, Къща-Димитър, Вила, Къща-Павли, 11; Мах. Факирска Вила, 1, Къща-Христо, Къща-Спас, Къща-Пена, Къща-Илия, Къща-марин, Къща-Атанас, Къща-Иван, Къща-Банчо, 50, Къща-Колю, Къща-Стою, Къща-Гечо, Къща-Цонка, Къща-Данчо, Къща-митко, Къща-Никола, Къща-Лалю, Къща-Нада, Къща-радка, 9, Къща-Добромир, Вила, 2, Къща-Цанка, Къща-Цочо, Къща-минко, Къща-васил, Къща-Гълабина, Къща-радослава, ТП4; Мах. Шошковска Къща Минчо, Къща Красимир, Къща Дочо, Вила, Къща Невена, Къща Иван, Къща Пенчо, Къща Минко, Къща Васил, Къща Павлин; Местн. Габърска Къща камен, Къща Пепа, Къща Венелин, Къща Стелияна, Къща Дочо, Къща Вълко, Къща Елена, Магазин, Къща Пенчо, Къща Димка, Къща Мирослав, Къща Цочо, Къща Пенко, Къща Ценета, Къща Петко, Къща Кальо, 103, Къща Маргарита, Къща Симеон, Къща Васил, Къща Цонка, Къща Марийка, 54 Вила, Каща Мария, 5, 72 ул. Габърска, Къща Дамян, Къща Гечо, Къща Любен, Къща Райна, Къща Милена, Къща Нено, Къща Митко, Къща Тончо, Къща Стою, Къща Мария, Къща Дилян, Къща Велика, Къща Гаца, ТП18, Къща Стойчо, Къща Мара, Къща Дона, Къща Станимир, Къща Стана, Къща Нанко, Къща Калю, Къща Илия, Къща Тодора, Къща Дана, Къща Мадлена, Къща Найден, Къща Минко, Къща Иван; Район Центъра 166 Вила, Къща-Дарина, Къща-Стефчо, Къща-минко, 84, Къща-радка, 21, Къща-Бонка, Къща-марин, 25, Къща-тина, Къща-Боряна, Къща-Илия, Къща-Гина, 2, Къща-Добромир, Къща-Иван, Къща-митко, Къща-Надка, Къща-Весела, 9, Къща-Пенко, Къща-михаил, Къща-мариета, Къща-милко, Къща-тота, Къща-Спас, Къща-Христо, 88, Къща-Боян, Къща-мария, Къща-Ненка, 40, Къща-Станка, Къща -тота, Къща-Гергана, Къща-васил, Къща-тихомир, 5, Къща-Петър, Къща-Стефан, 1, 153 Къща-Веселин, Къща-Нешо, 92, 11, Работилница, Къща-Дочо, Къща-Генади, Къща-Иванка, Къща-Нено, Къща-Найден, Вила, Къща-мита, Къща-Недялко, Къща-Георги, Къща-Нанко, Къща-маргарита, Къща-Илиян, Къща-Хросто, Къща-Цонка, 95 Вила, Къща-Атанас, Къща-тодор, Къща-Димчо, 52, 23, 28, Вила, 22, Къща-Илия; Горно Трапе; Дочо Гадев 28, 29, 7, 21, 2, 15, 9, 14, 20, 1, 32, 5, 24, 22, 11, 33, 6, 4, 12, 27, 25, 34, 36, 18, 19, 17, 23, 31; Мах. Длъжковска Работилница; Мичо Димитров-Ганди 26, 21, 1, 10, 47, 19, 6, 36, 13, 44, 5, 15, 29, 24, 34, 37, 35, 45, 40, 16, 38, 43, 14, 22, 12, 3, 33, 32, 30, 28, 9, 17, 20, 48, 27, 25, 23, 56, 7, 42, 10, 14, 7; Мичо Райковски 21, 8, 8, 1, 25, 42, 20, 38, 23, 16, 28, 12, 27, 5, 31, 21, 17, 22, 35, 24, 19, 6, 36, 44, 18, 10, 26, 14, 2, 3, 13, 32, 9, 40, 30, 4, 43, 45, 29, 34; Стара планина 28, 26, 13, 5, 7, 25, 16, 23, 29, 22, 19, 15, 10, 20, 12, 18, 9, 31, 17, 3, 2, 32, 33, 21, 11, 8, 4, 14, 6, 1, 24, 27; Терзийско, Общ. Троян; Баба Тонка 2, 4, 9, 5, 1, 7; Балкан 6; Васил Левски 3, 1; Грънчар 14, 19, 3, 16, 15, 1, 17, 21, 13, 2, 5; Девети септември 80, 84, 96, 88, 100, 98, 92, 55, 86, 49, 47, 53, 94, 41, 57, 59, 82, 1, 51, 90, 80, 78, 81, 84, 89, 70, 76, 174, 55, 97, 125, 158, 148, 117, 131, 154, 153, 135, 111, 144, 146, 178, 147, 172, 116, 110, 120, 150, 87, 151, 137, 124, 53, 81, 126, 164, 130, 89, 134, 123, 149, 85, 139, 156, 112, 132, 114, 59, 113, 105, 115, 69, 118, 166, 57, 93, 101, 162, 141, 91, 95, 145, 2, 168, 122, 160, 83, 152, 180, 133, 99, 103, 176, 142, 143, 19, 26, 74, 44, 68, 54, 27, 34, 99, 76, 23, 46, 21, 31, 29, 40, 37, 39, 72, 33, 56, 62, 5, 50, 66, 60, 25, 24, 32, 48, 12, 52, 91, 17, 36, 28, 7, 35, 30, 218, 13; Дядо Герасим 11, 20, 6, 4, 2, 8, 7, 13, 23, 16, 9, 14, 12; Дядо Стайко 7, 30, 14, 6, 9, 20, 4, 11, 10, 12, 32, 18, 24, 8, 26, 22, 2; Захари Стоянов 43, 10, 11, 57, 14, 25, 1, 17, 34, 53, 15, 49, 7, 5, 22, 31, 47, 16, 55, 27, 35, 33, 39, 8, 13, 24, 29, 3, 45, 28, 41, 51, 37, 36, 9, 32, 20, 62, 54, 58, 86, 61, 73, 74, 48, 72, 64, 56, 42, 67, 44, 24, 69, 68, 66, 70, ТП6, 20, 42, 47; Иван Вазов 28, 10, 4, 5, 8, 1, 32, 18, 12, 36, 30, 34, 24, 26, 9, 2, 14, 16, 7, 3; Иван Дочев Дочковски 8, 14, 4, 1, 2; Изгрев 9, 14, 3, 2, 5, 6, 13; Караулна Четворка 5, 15, 4, 2, 7, 8, 3, 13, 1, 9, 6; Кирил и Методий 27, 13, 15, 22, 14, 21, 12, 18, 23, 11, 9, 8, 17, 19, 20, 30, 29, 37, 43, 26, 33, 57, 35, 55, 45, 53; Ковачовец 49, 45, 47, 29, 35, 39, 14, 17, 41, 27, 19, 25, 33, 13, 15, 1; Коман 6, 3, 7, 1, 8, 4; Местн. Коман 4, 3, 2, Овчарник, 5, 1; Местност Пъпровци Найден Минков Стоевски 28, 75, 73, 2, 67, 4, 59, 95, 14, 1, 30, 25, 16, 93, 26, 63, 57, 53, 19, 32, 55, 39, 20, 37, 43, 6, 24, 40, 65, 17, 71, 18, 31, 61, 51, 5, 91, 41; Никола Даскалов 1А, 1; Първомайска 1, 2; Стойко Л. Донковски 16, 4, 12, 5, 6, 14, 2, 8, 18, 1, 9, 10; Стойко Хр. Дулевски 5, 22, 13, 1, 11, 20, 21, 24, 3, 14, 9, 8; Терзийска 5, 2, 26, 24, 3, 13, 12, 20, 4, 17, 1, 14, 22, 15, 7, 11, 38; Хаджи Димитър 4, 1, 2; Христо Ботев 12, 5, 22, 30, 18, 6, 14, 10, 32, 2, 28, 1, 8, 1, 46, 38, 56, 25, 32, 7, 15, 21, 13, 58, 36, 60, 11, 5, 2, 44, 52, 48, 34, 40, 27, 30, 3, 28, 9, 42, 23, 50; Цвятко Цвятковски 3, 1, 27; Троян, Общ. Троян; Мах. Длъжковска Вила, Къща Петко, Къща Тодор, Къща Мирослав, Вила, Къща Виктор, Къща Цонка, Къща Тончо, ТП17, Къща Йордан, Къща Георги, Къща Минко, Къща Найден, Къща Надка, Къща Христо, Къща Рада, Къща Петър, Къща Дочко, Къща Банчо, Къща Антоанета, Къща Нас. Дули, Свинеферма, Къща Милчо, Къща Детелина, 78, Къща Васил, Къща Диляна, Къща Светлана, Къща Веса, Къща Мария, Къща Ана, Къща Цона, Къща Митко, Къща Симеон, 65, Къща Краю, Къща Хриситина, 54, Къща камен, Къща Марин, Къща Божидар, Къща Дочо; Местност Алдишки Рът; Шипково; Александър Стамболийски 7, 9, 1, 6, 2, 4, 11; Ангел Дръндаров 11, 15, 11, 18, 14, 16, 2, 9, 20, 24, 8, 13, 17, 12, 10, 5, 28, 23, 32, 6, 4, 30, 21; Бор 12, 40, 28, 24, 14, 22, 16, 36, 9, 18, 30, 32, 42, 20, 26, 34, 2, 5, 1, 10, 4, 3; Васил Коларов 2, 4, 3, 10; Васил Левски 6, 10, 4, 2; Васильов 45, 40, 4, 30, 14, 28, 36, 18, 2, 9, 13, 34, 27, 19, 32, 23, 1, 3, 20, 8, 24, 6, 21, 5, 38, 17, 29, 16, 11, 22, 7, 10, 12, Ретранслатор, 1, Хижа Васильов, 45, 45, 45; Вежен 34, 24, 22, 6, 19, 2, 8, 9, 14, 21, 13, 28, 26, 36, 15, 10, 12, 16, 1, 7, 32, 11, 30, 3; Венеца 4, 1, 8, 2, 6; Вилна зона Почивен дом Хемус, Павилион Цецо, Водоналивна, Ресторант Илинден, Офис, Павилион Инковски, Бараки Плевен, Заведение Вачев, Павилион Матева, Туристически Дом Алеко, Ресторант Васильов, ТП 4, Павилион, Тоалетна, Почивна станция Пейковски, Павилион Закуски, Павилион Ралчевски, 1, Склад, Хотел Незабравка, ТП 9, станция Минерал Тур, Бунгала Балкан, Поликлиника, станция Образцов Чифлик, Бунгала Минерал Тур, Барака, Дом Бор-2, ТП 7, Ученически Лагер, Бараки Деспред, Почивна станция Левски, Бунгало, Хотелски Комплекс, Хотел Планински Рай, Вила Петкан; Георги Димитров 92, 105, 115, 112, 101, 122, 103, 100, 99, 106, 118, 95, 107, 126, 120, 108, 81, 102, 83, 110, 124, 128, 114, 130, 113, 97, 104, 111, 119, 88, 116, 87, 85, 89, 93, 79, 117, 19, 19Ж, 42, 10, 38, 44, 40, 38, 16, 5, 17, 30, 3, 10, 42, 20, 19, 4, 36, 26, 11, 2, 34, 14, 12, 28, 6, 22, 18, 1, 40, 15, 32, 8, 13, 7, 169, 1, 21, 86, 27, 39, 77, 65, 55, 25, 84, 51, 67, 72, 31, 33, 56, 60, 80, 46, 74, 35, 64, 54, 23, 61, 48, 58, 76, 75, 73, 57, 44, 59, 47, 53, 29, 37, 62, 68, 78, 50, 66, 70, 82, 43, 148, 156, 132, 154, 152, 129, 131, 140, 134, 144, 172, 121, 131А, 127, 169, 125, 136, 146, 152А, 123, 150, 171, 167, 138; Димитър Илиев 9, 5, 7, 90, 3; Дунав 8 Вила, 33, 23 Вила, 17 Вила, 30 Вила, 13; Еделвайс 10, 8, 6, 9, 4, 7, 11, 2, 1, 16, 12, 5; Захари Стоянов 2, 1, 3; Капитан Никола Войновски 8, 9, 40, 4, 5, 7, 6, 14, 16, 3, 10, 2, 12, 1; Кирил и Методий 5, 13, 15, 14, 2, 1, 19, 7, 8, 3, 10, 17, 12; Ковачевец 24, 18, 15, 27, 10, 28, 46, 26, 60, 40, 12, 14, 5, 25, 4, 16, 62, 30, 44, 74, 13, 78, 48, 54, 17, 42, 80, 52, 64, 58, 32, 11, 19, 68, 76, 70, 6, 50, 56, 7, 21, 22, 34, 23, 8, 20, 72, 4, 1, 3, 4, 7; Комсомолска 17, 31, 6, 23, 37, 1, 15, 3, 35, 10, 5, 9, 29, 21, 19, 18, 11, 12, 25, 7, 33, 8, 16, 4; Крушево Мир 2, 1; Първомайска 7, 2, 1; Ръждавец 74, 60, 76, 78, 64, 80, 84, 66, 86, 72, 82, 70, 56, 2, 88, 9, 14, 46, 1, 24, 22, 36, 18, 28, 8, 17, 32, 11, 38, 48, 35, 54, 15, 5, 13, 20, 44, 52, 26, 7, 12, 3, 10, 34, 6, 50, 62, 56; Слънчев Бряг 8, 7, 6, 3, 5, 1, 2, 4; Стадион 4, 3, 5; Стара планина 11, 5, 9, 2В, 2, 3, 7, 1, 4; Христо Ботев 2, 4, 6, 16, 8, 10, 30, 34, 12, 26, 14, 32, 1, 22, 7, 24, 3, 18, 20; Червено Знаме 3, 11, 5, 12, 10, 7, 8, 9; Шипковски Бани 5; Плаж


 


На 14.06.2017 г. /13:00 - 13:30 ч./


Белиш VIII-45 Кв 16 Гадевска 1; Гадю Иванов 5, 6, 8, 4, 1, 3; Доктор Райко Радевски 1; Иван Ковачев 6, 5, 3, 1; Къню и Додю Докови 23, 3, 6, 7, 24, 5, 8, 14, 9, 19, 21, 2, 10, 17, 4, 22, 20, 18, 1; Марин Лазаров 2, 1; Мах. Маргатина Димитър-Къща, Коста-Къща, Маринка-Къща, Цвятко-Къща, Ангел-Къща, Матю-Къща, Кданайл-Къща, Мичо-Къща, Петко-Къща, Марко-Къща, Георги-Къща, Нанко-Къща, Данчо -Къща, Цветан -Къща, Марин-Къща, Ташо-Къща, Светла-Къща, Анелия-Къща, Стефан-Къща, Иван-Къща, Стойчо-Къща, Данчо-Къща, Рада-Къща, Тодора-Къща, Свилен-Къща, Храсто-Къща, Вила, Вера-Къща, Пена-Къща, Райчо-Къща, Светлозар-Къща, Стефка-Къща, Цанко-Къща, Анна-Къща, Христо-Къща, Бона-Къща, Цветана-Къща, Велислава-Къща, Тинка-Къща, Ивана-Къща, Нона-Къща, Ралчо -вила, Митко-Къща, Стана-Къща, 3 Иван-Къща, Василя-Къща; Мах. Минковска Вила; Микренска Милевска 4 Вила; Нено Даракчиев 27, 8, 3, 12, 21, 10; Никола Панамски 2, 1, 3, 5; Пенчо Чавдаров 3, 12, 1, 20, 8, 16, 5, 14; Стара планина 19, 48, 63, 118, 96, 90, 34, 114, 106, 85, 105, 116, 18, 86, 24, 126, 13, 81, 43, 26, 102, 16, 101, 97, 45, 47, 108, 91, 66, 67, 112, 22, 57, 8, 52, 14, 103, 5, 60, 30, 88, 3, 93, 58, 17, 28, 32, 12, 15, 2, 122, 79, 20, 120, 21, 50, 39, 84, 49, 6, 27, 41, 37, 100, 55, 33, 44, 7, 258, 76, 82, 70, 36, 110, 250А, 71, 9, 107, 51, Обор, 87, 4, 40, 217, 1, 62, 29, 46, 75, 124, 104, 61, 59, 74, 68, 232, 201, 173, 157, 209, 194, 193, 199, 161, 207, 167, 236, 191, 203, 175, 246, 192, 159, 195, 169, 218, 244, 242, 132, 128, 130, 3, 133, 172, 137, 140, 115, 158, 170, 131, 111, 157, 134, 164, 119, 155, 174, 105, 178, 182, 151, 152, 132, 150, 156, 123, 117, 168, 162, 136, 135, 149, 154, 166, 121, 129, 141, 107; Стойчо Илевски 3; Тодор Радевски 5, 7; Христо Герганов 2, 4, 3, 1; Цанко Иванов 1, 2; Чакърска 13; Врабево; Антон Иванов 5, 3, 4, 1, 2; Арх. Борис Боев 4, 7, 3, 5, 6, 20, 15, 10, 13, 12, 17, 8, 2, 2; Васил Левски 3, 16, 6, 14, 8, 12, 1, 4, 10, 13, 9, 11, 7; Вилна зона Помпена станция Кара поле, Вила; Втора 7, Къща Добромир, 15, 3, 4, Къща Елиза, Къща Дочко, 5, 2, 1; Георги Димитров 116, 110, 38, 40, 15, 2, 3, 16, 7, 22, 12, 1, 6, 20, 5, 18, 53, 51, 44, 67, 56, 40, 32, 54, 42, 33, 23, 48, 49, 36, 39, 19, 27, 43, 35, 31, 29, 17, 46, 37, 47, 25, 21, 52, 26, 30, 24, 34, 41, 28, 44, 55, 72, 103, 98, 76, 107, 57, 65, 58, 85, 18, 71, 90, 102, 91, 95, 78, 82, 113, 83, 70, 64, 80, 100, 1, 89, 111, 75, 86, 77, 84, 93, 74, 61, 62, 67, 97, 96, 117, 99, 104, 73, 63, 108, 87, 115, 121, 106, 60, 94, 119, 88, 105, 66, 69, 53, 127, 108, 112, П. И. 12108. 501. 500, 129; Девети септември 3, 27, 33, 16, 7, 31, 4, 17, 18, 35, 37, 10, 32, 41, 19, 38, 20, 23, 24, 26, 15, 13, 28, 1, 21, 30, 14, 12, 11, 9, 44, 25, 29, 8, 6, 2, 36, 34; Димитър Благоев 2; Иван Вазов 3, 4, 1, 2; Каля-Черква 2, 6, 12, 10, 14, Къща, 6, 11, 8, 10, 4, 1, 3; Ленин 3, 3, 6, 8, 5, 18, 7, 9, 1, Къща -Стоян, 22, 21, 15, 20, 11, 17, 24, 28, 14, 16, 19, Къща Красимир, 23, 26, 13, 25, 45, 7, 2, 4; Ленинград 11, 3, 5, 6, 7, 15, 12, 10, 9, 1, 8; Любен Каравелов 4, 1, 2, 5; М. Держика Маршал Толбухин 21, 17, 18, 25, 10, 15, 30, 8, 28, 6, 19, 2, 5, 23, 27, 31, 29, 4, 7, 9, 33, 3, 21, 20, 16, 13, 44, 38, 40, 37, 34, 39; Минко Генков 1; Минко Карата 14, 10, 13, 16, 11, 31, 41, 33, 27, 23, 3, 37, 8, 34, 7, 30, 1, 32, 35, 47, 4, 26, 43, 19, 49, 20, 45, 21, 28, 15, 24, 2, 17, 9, 12, 42, 61, 65, 59, 69, 55, 67, 46, 57, 48, 63, 38, 51, 53, 36; Младост 4, 9, 17, 12, 10, 14, 1, 7, 2, 11, 6, 20, 18, 16, 8, 19, 5; Москва 2, 5, 9, 4, 7, 1, 3, 9; Нено Даракчиев 1, 2, 2, 5; Никола Й. Вапцаров 7, 3, 2, 4, 1, 5; Никола Пънков 11, 6, 33, 4, 15, 5, 13, 3, 2, 8, 10, 7; Първи май 9, 8, 5, 12, 13, 2, 4, 10, 6, 1, 11; Раздоле 3, 5, 1, 9, 11 ТП-5, 6, 7, 4, 12; Св. Св. Кирил и Методий 9, 7, 5, 4, 5, 1, 5, 2; Стамен Радев 12, 2, 1, 6, 8, 4, 5, 1, 13, 18, 16, 14; Стара планина 1, 3, 17, 10; Христо Ботев 2, 6, 1, 10, 12, 4, 13, 15, 9, 8, 3, 5, 7, 17, 39, 48, 43, 69, 63, 47, 75, 51, 65, 73, 41, 26, 32, 45, 57, 35, 53, 67, 55, 29, 35А, 37, 36, 49, 59, 61, 31, 34, 28, 60, 97, 95, 81, 91, 87, 62, 50, 85, 58, 64, 77, 56, 93, 54, 83, 52, 89, 54А, 14, 23, 25, 18, 27, 22, 16, 20, 19, 21; Христо Смирненски 3, 1, 4; Цар Калоян 6, 14, 10, 20, 3, 4, 16, 2, 8, 18, 5, 1, 12, 22, 11, 24, 7, 20, 13, 9; Царевец 14, 2, 23, 12, 26, 4, 20, 21, 6, 13, Къща Нено, 8, 19, 9, 11, 10, 15, 25, 16, 1, 21, 1; Цветан Спасов 2, 6, 4; Черно море 7, 1, 5, 2; Четвърта 3, 1; Шипка 17, 12, 4, 11, 1, 9, 15, 16, 8, 7, 14, 6, 10, 3, 13, 5, 2; Юрий А. Гагарин 5, 3; ТП-13, ТП-4; Добродан; Братя Пацекови 12, 5, 3, 1, 4, 8, 16, 7, 2, 20, 14, 10, 9; Гара Добродан 5, 17; Девети септември 3, 4, 7, 2, 19, 1, 6, 8; Димитър Рупов 8, 1, 3, 6, 5, 4; Иван Данчев 7, 3, 12, 9, 2, 14, 1, 16, 18, 11, 6; Иван Марковски 7, 2, 4, 5, 3, 12, 10; Капитан Шаров 2, 5, 7, 3, 1; Кирил и Методий 21, 23, 15, 25, 13, 17, 19, 11, 12, 8, 3, 19, 4, 5, 2, 1, 7; Колю Петров 5, 1, 2, 3, 6, 8, 4; Комсомолска 4, 3, 1; Марин Семерджиев 13, 16, 7, 10, 18, 11, 1, 14, 15, 4, 3, 12, 9, 3, 6, 8; Местн. Доброданското 13, 13, 19, 17, 13, 18; Минко Гадев 3, 10, 6, 11, 2; Минко Троански 2, 3, 5, 6; Мир 4, 10, 8, 2, 10; Опълченска 7, 3, 5, 11, 4, 1, 6, 2; Пенко Маринов 8, 10, 3, 4, 19, 1, 7, 22, 9, 14, 18, 2, 11, 12, 17, 6, 5, 27, 21, 20, 24, 23, 15; Раковска 1, 21, 23, 25, 4, 29, 27, 12, 2, 20, 22, 6, 11, 3, 16, 15, 7, 19, 9, 10, 13, 5; Станю Минков 3; Стара планина 30, 50, 46, 19, 21, 38, 48, 14, 6, 24, 20, 12, 17, 35, 36, 37, 34, 8, 23, 56, 11, 28, 26, 18, 44, 40, 9, 5, 39, 33, 29, 16, 54, 22, 7, 15, 52, 42, 10, 13, 92, 96, 74, 92, 43, 65, 68, 98, 85, 86, 100, 78, 51, 66, 88, 69, 104, 62, 83, 76, 41, 73, 97, 55, 106, 94, 59, 71, 57, 60, 81, 90, 63, 58, 72, 70, 49, 80, 79, 82, 67, 84, 87, 61, 4, 1 Цех; Стефан Тонков 1, 7, 6, 5, 3; Стоян Семерджиев 2; Тинко Симов 3, 2, 1, 5, 4; Цанко Патарински 2, 1, 10, 3, 9, 7, 11, 12, 6, 8, 4; Цочо Пенков 10, 1, 4, 5, 6; Калейца; Анска 11, 21, 13, 15, 23, 2, 3, 19, 1, 25, 17, 4, 9, 5; Васил Ватев 121, 94, 78, 278, 20, 14, 18, 7, 56, 2, 1, 9, 16, 60, 12, 13, 22, 8, 11, 3, 15, 5, 10, 4, 40, 60, 31, 67, 35, 73, 69, 34, 51, 63, 32, 44, 42, 30, 79, 28, 58, 47, 36, 41, 62, 66, 54, 57, 27, 56, 81, 24, 59, 38, 50, 46, 49, 75, 52, 26, 48, 61, 29, 45, 22, 77, 37, 80, 33, 85, 86, 97, 2, 74, 92, 84, 78, 138, 82, 90, 22, 79, 12, 76, 14, 72; Дамян Банчев 4, 5, 9, 2, 3, 15, 11, 7, 1, 13, 6, 5; Дочо Чакъров 11, 15, 4, 29, 17, 30, 20, 18, 19, 3, 10, 2, 27, 1, 31, 8, 6, 12, 35, 21, 24, 13, 41, 36, 23, 7, 28, 9, 34, 26, 16; Керимска 9, 12, 30, 2, 25, 23, 11, 33, 21, 1, 31, 49, 3, 26, 24, 6, 27, 45, 14, 17, 47, 5, 19, 15, 53, 28, 4, 29, 51, 18, 16, 7, 20, 32, 8, 10; Ламар 1, 5, 7, 3, 13, 14, 15, 12, 8, 20, 2, 29, 28, 10, 18, 24, 16, 23, 4, 21, 30, 9, 17, 22, 26, 25, 11, 19; Местност Калейшко ханче 17, Вила, 4, Вила, 72, 5; Селски дол 16, 8, 2, 20, 6, 15, 5, 11, 13, 1, 7, 22, 3, 18, 10; Терзийска 13, 8, 12, 3, 11, 10, 9, 5, 17, 19, 1, 6, 14, 15, 4, 25, 7; Христо Ботев 153, 175, 124, 311, 186, 117, 66, 110, 86, 127, 112, 111, 100, 78, 121, 70, 106, 108, 107, 104, 84, 119, 15, 68, 64, 88, 72, 125, 94, 92, 99, 109, 76, 82, 80, 101, 102, 115, 123, 113, 105, 116, 103, 43, 77, 69, 5, 54, 97, 20, 47, 49, 21, 59, 57, 55, 95, 91, 62, 10, 56, 83, 58, 18, 16, 24, 63, 32, 89, 31, 72, 67, 50, 73, 79, 26, 93, 33, 37, 71, 19, 39, 9, 42, 34, 11, 52, 22, 17, 7, 3, 60, 40, 8, 4, 85, 75, 51, 14, 2, 81, 29, 87, 1, 44, 13, 45, 48, 36, 2, 149, 130, 133, 174, 118, 152, 144, 165, 157, 154, 191, 145, 141, 135, 120, 159, 193, 142, 143, 148, 189, 179, 163, 176, 167, 132, 182, 162, 187, 166, 131, 181, 147, 170, 171, 184, 158, 156, 197, 161, 195, 122, 168, 180, 183, 178, 129, 185, 140, 160, 111, 134, 172, 150, 126, 136, 151, 155, 138, 146, 137; Ломец; Александър Стамболийски 1; Васил Коларов 17; Джура 8; Кастроне Состра 27, 13, 2, 1, 15, 10, 7, 19, 11, 8, 12, 5; Троян, Общ. Троян; Акад. Ангел Балевски 1, 3, 5; Безименна 4; Васил Левски 459, 471, 311, 287, 325, 384, 301, 376, 291, 344, 374, 315, 360, 295, 313, 382, 299, 366, 323, 380, 307, 333, 342, 297, 309, 362, 356, 378, 337, 358, 329, 293, 317, 331, 368, 354, 370, 335, 305, 346, 348, 321, 327, 289, 285, 319, 350, 283, 352, 372, 590, 569, 469; Васил Спасов 96; Дунав 2, 4, 2 Магазин, 2 Дунав; Разклон Калейца 5, 94; Троянско поле - По Искане На "Есо" Еад.


 


На 14.06.2017 г. /08:30 - 09:00 ч./


Белиш VIII-45 Кв 16 Гадевска 1; Гадю Иванов 5, 6, 8, 4, 1, 3; Доктор Райко Радевски 1; Иван Ковачев 6, 5, 3, 1; Къню и Додю Докови 23, 3, 6, 7, 24, 5, 8, 14, 9, 19, 21, 2, 10, 17, 4, 22, 20, 18, 1; Марин Лазаров 2, 1; Мах. Маргатина Димитър-Къща, Коста-Къща, Маринка-Къща, Цвятко-Къща, Ангел-Къща, Матю-Къща, Кданайл-Къща, Мичо-Къща, Петко-Къща, Марко-Къща, Георги-Къща, Нанко-Къща, Данчо -Къща, Цветан -Къща, Марин-Къща, Ташо-Къща, Светла-Къща, Анелия-Къща, Стефан-Къща, Иван-Къща, Стойчо-Къща, Данчо-Къща, Рада-Къща, Тодора-Къща, Свилен-Къща, Храсто-Къща, Вила, Вера-Къща, Пена-Къща, Райчо-Къща, Светлозар-Къща, Стефка-Къща, Цанко-Къща, Анна-Къща, Христо-Къща, Бона-Къща, Цветана-Къща, Велислава-Къща, Тинка-Къща, Ивана-Къща, Нона-Къща, Ралчо -вила, Митко-Къща, Стана-Къща, 3 Иван-Къща, Василя-Къща; Мах. Минковска Вила; Микренска Милевска 4 Вила; Нено Даракчиев 27, 8, 3, 12, 21, 10; Никола Панамски 2, 1, 3, 5; Пенчо Чавдаров 3, 12, 1, 20, 8, 16, 5, 14; Стара планина 19, 48, 63, 118, 96, 90, 34, 114, 106, 85, 105, 116, 18, 86, 24, 126, 13, 81, 43, 26, 102, 16, 101, 97, 45, 47, 108, 91, 66, 67, 112, 22, 57, 8, 52, 14, 103, 5, 60, 30, 88, 3, 93, 58, 17, 28, 32, 12, 15, 2, 122, 79, 20, 120, 21, 50, 39, 84, 49, 6, 27, 41, 37, 100, 55, 33, 44, 7, 258, 76, 82, 70, 36, 110, 250А, 71, 9, 107, 51, Обор, 87, 4, 40, 217, 1, 62, 29, 46, 75, 124, 104, 61, 59, 74, 68, 232, 201, 173, 157, 209, 194, 193, 199, 161, 207, 167, 236, 191, 203, 175, 246, 192, 159, 195, 169, 218, 244, 242, 132, 128, 130, 3, 133, 172, 137, 140, 115, 158, 170, 131, 111, 157, 134, 164, 119, 155, 174, 105, 178, 182, 151, 152, 132, 150, 156, 123, 117, 168, 162, 136, 135, 149, 154, 166, 121, 129, 141, 107; Стойчо Илевски 3; Тодор Радевски 5, 7; Христо Герганов 2, 4, 3, 1; Цанко Иванов 1, 2; Чакърска 13; Врабево; Антон Иванов 5, 3, 4, 1, 2; Арх. Борис Боев 4, 7, 3, 5, 6, 20, 15, 10, 13, 12, 17, 8, 2, 2; Васил Левски 3, 16, 6, 14, 8, 12, 1, 4, 10, 13, 9, 11, 7; Вилна зона Помпена станция Кара поле, Вила; Втора 7, Къща Добромир, 15, 3, 4, Къща Елиза, Къща Дочко, 5, 2, 1; Георги Димитров 116, 110, 38, 40, 15, 2, 3, 16, 7, 22, 12, 1, 6, 20, 5, 18, 53, 51, 44, 67, 56, 40, 32, 54, 42, 33, 23, 48, 49, 36, 39, 19, 27, 43, 35, 31, 29, 17, 46, 37, 47, 25, 21, 52, 26, 30, 24, 34, 41, 28, 44, 55, 72, 103, 98, 76, 107, 57, 65, 58, 85, 18, 71, 90, 102, 91, 95, 78, 82, 113, 83, 70, 64, 80, 100, 1, 89, 111, 75, 86, 77, 84, 93, 74, 61, 62, 67, 97, 96, 117, 99, 104, 73, 63, 108, 87, 115, 121, 106, 60, 94, 119, 88, 105, 66, 69, 53, 127, 108, 112, П. И. 12108. 501. 500, 129; Девети септември 3, 27, 33, 16, 7, 31, 4, 17, 18, 35, 37, 10, 32, 41, 19, 38, 20, 23, 24, 26, 15, 13, 28, 1, 21, 30, 14, 12, 11, 9, 44, 25, 29, 8, 6, 2, 36, 34; Димитър Благоев 2; Иван Вазов 3, 4, 1, 2; Каля-Черква 2, 6, 12, 10, 14, Къща, 6, 11, 8, 10, 4, 1, 3; Ленин 3, 3, 6, 8, 5, 18, 7, 9, 1, Къща -Стоян, 22, 21, 15, 20, 11, 17, 24, 28, 14, 16, 19, Къща Красимир, 23, 26, 13, 25, 45, 7, 2, 4; Ленинград 11, 3, 5, 6, 7, 15, 12, 10, 9, 1, 8; Любен Каравелов 4, 1, 2, 5; М. Держика Маршал Толбухин 21, 17, 18, 25, 10, 15, 30, 8, 28, 6, 19, 2, 5, 23, 27, 31, 29, 4, 7, 9, 33, 3, 21, 20, 16, 13, 44, 38, 40, 37, 34, 39; Минко Генков 1; Минко Карата 14, 10, 13, 16, 11, 31, 41, 33, 27, 23, 3, 37, 8, 34, 7, 30, 1, 32, 35, 47, 4, 26, 43, 19, 49, 20, 45, 21, 28, 15, 24, 2, 17, 9, 12, 42, 61, 65, 59, 69, 55, 67, 46, 57, 48, 63, 38, 51, 53, 36; Младост 4, 9, 17, 12, 10, 14, 1, 7, 2, 11, 6, 20, 18, 16, 8, 19, 5; Москва 2, 5, 9, 4, 7, 1, 3, 9; Нено Даракчиев 1, 2, 2, 5; Никола Й. Вапцаров 7, 3, 2, 4, 1, 5; Никола Пънков 11, 6, 33, 4, 15, 5, 13, 3, 2, 8, 10, 7; Първи май 9, 8, 5, 12, 13, 2, 4, 10, 6, 1, 11; Раздоле 3, 5, 1, 9, 11 ТП-5, 6, 7, 4, 12; Св. Св. Кирил и Методий 9, 7, 5, 4, 5, 1, 5, 2; Стамен Радев 12, 2, 1, 6, 8, 4, 5, 1, 13, 18, 16, 14; Стара планина 1, 3, 17, 10; Христо Ботев 2, 6, 1, 10, 12, 4, 13, 15, 9, 8, 3, 5, 7, 17, 39, 48, 43, 69, 63, 47, 75, 51, 65, 73, 41, 26, 32, 45, 57, 35, 53, 67, 55, 29, 35А, 37, 36, 49, 59, 61, 31, 34, 28, 60, 97, 95, 81, 91, 87, 62, 50, 85, 58, 64, 77, 56, 93, 54, 83, 52, 89, 54А, 14, 23, 25, 18, 27, 22, 16, 20, 19, 21; Христо Смирненски 3, 1, 4; Цар Калоян 6, 14, 10, 20, 3, 4, 16, 2, 8, 18, 5, 1, 12, 22, 11, 24, 7, 20, 13, 9; Царевец 14, 2, 23, 12, 26, 4, 20, 21, 6, 13, Къща Нено, 8, 19, 9, 11, 10, 15, 25, 16, 1, 21, 1; Цветан Спасов 2, 6, 4; Черно море 7, 1, 5, 2; Четвърта 3, 1; Шипка 17, 12, 4, 11, 1, 9, 15, 16, 8, 7, 14, 6, 10, 3, 13, 5, 2; Юрий А. Гагарин 5, 3; ТП-13, ТП-4; Добродан; Братя Пацекови 12, 5, 3, 1, 4, 8, 16, 7, 2, 20, 14, 10, 9; Гара Добродан 5, 17; Девети септември 3, 4, 7, 2, 19, 1, 6, 8; Димитър Рупов 8, 1, 3, 6, 5, 4; Иван Данчев 7, 3, 12, 9, 2, 14, 1, 16, 18, 11, 6; Иван Марковски 7, 2, 4, 5, 3, 12, 10; Капитан Шаров 2, 5, 7, 3, 1; Кирил и Методий 21, 23, 15, 25, 13, 17, 19, 11, 12, 8, 3, 19, 4, 5, 2, 1, 7; Колю Петров 5, 1, 2, 3, 6, 8, 4; Комсомолска 4, 3, 1; Марин Семерджиев 13, 16, 7, 10, 18, 11, 1, 14, 15, 4, 3, 12, 9, 3, 6, 8; Местн. Доброданското 13, 13, 19, 17, 13, 18; Минко Гадев 3, 10, 6, 11, 2; Минко Троански 2, 3, 5, 6; Мир 4, 10, 8, 2, 10; Опълченска 7, 3, 5, 11, 4, 1, 6, 2; Пенко Маринов 8, 10, 3, 4, 19, 1, 7, 22, 9, 14, 18, 2, 11, 12, 17, 6, 5, 27, 21, 20, 24, 23, 15; Раковска 1, 21, 23, 25, 4, 29, 27, 12, 2, 20, 22, 6, 11, 3, 16, 15, 7, 19, 9, 10, 13, 5; Станю Минков 3; Стара планина 30, 50, 46, 19, 21, 38, 48, 14, 6, 24, 20, 12, 17, 35, 36, 37, 34, 8, 23, 56, 11, 28, 26, 18, 44, 40, 9, 5, 39, 33, 29, 16, 54, 22, 7, 15, 52, 42, 10, 13, 92, 96, 74, 92, 43, 65, 68, 98, 85, 86, 100, 78, 51, 66, 88, 69, 104, 62, 83, 76, 41, 73, 97, 55, 106, 94, 59, 71, 57, 60, 81, 90, 63, 58, 72, 70, 49, 80, 79, 82, 67, 84, 87, 61, 4, 1 Цех; Стефан Тонков 1, 7, 6, 5, 3; Стоян Семерджиев 2; Тинко Симов 3, 2, 1, 5, 4; Цанко Патарински 2, 1, 10, 3, 9, 7, 11, 12, 6, 8, 4; Цочо Пенков 10, 1, 4, 5, 6; Калейца; Анска 11, 21, 13, 15, 23, 2, 3, 19, 1, 25, 17, 4, 9, 5; Васил Ватев 121, 94, 78, 278, 20, 14, 18, 7, 56, 2, 1, 9, 16, 60, 12, 13, 22, 8, 11, 3, 15, 5, 10, 4, 40, 60, 31, 67, 35, 73, 69, 34, 51, 63, 32, 44, 42, 30, 79, 28, 58, 47, 36, 41, 62, 66, 54, 57, 27, 56, 81, 24, 59, 38, 50, 46, 49, 75, 52, 26, 48, 61, 29, 45, 22, 77, 37, 80, 33, 85, 86, 97, 2, 74, 92, 84, 78, 138, 82, 90, 22, 79, 12, 76, 14, 72; Дамян Банчев 4, 5, 9, 2, 3, 15, 11, 7, 1, 13, 6, 5; Дочо Чакъров 11, 15, 4, 29, 17, 30, 20, 18, 19, 3, 10, 2, 27, 1, 31, 8, 6, 12, 35, 21, 24, 13, 41, 36, 23, 7, 28, 9, 34, 26, 16; Керимска 9, 12, 30, 2, 25, 23, 11, 33, 21, 1, 31, 49, 3, 26, 24, 6, 27, 45, 14, 17, 47, 5, 19, 15, 53, 28, 4, 29, 51, 18, 16, 7, 20, 32, 8, 10; Ламар 1, 5, 7, 3, 13, 14, 15, 12, 8, 20, 2, 29, 28, 10, 18, 24, 16, 23, 4, 21, 30, 9, 17, 22, 26, 25, 11, 19; Местност Калейшко ханче 17, Вила, 4, Вила, 72, 5; Селски дол 16, 8, 2, 20, 6, 15, 5, 11, 13, 1, 7, 22, 3, 18, 10; Терзийска 13, 8, 12, 3, 11, 10, 9, 5, 17, 19, 1, 6, 14, 15, 4, 25, 7; Христо Ботев 153, 175, 124, 311, 186, 117, 66, 110, 86, 127, 112, 111, 100, 78, 121, 70, 106, 108, 107, 104, 84, 119, 15, 68, 64, 88, 72, 125, 94, 92, 99, 109, 76, 82, 80, 101, 102, 115, 123, 113, 105, 116, 103, 43, 77, 69, 5, 54, 97, 20, 47, 49, 21, 59, 57, 55, 95, 91, 62, 10, 56, 83, 58, 18, 16, 24, 63, 32, 89, 31, 72, 67, 50, 73, 79, 26, 93, 33, 37, 71, 19, 39, 9, 42, 34, 11, 52, 22, 17, 7, 3, 60, 40, 8, 4, 85, 75, 51, 14, 2, 81, 29, 87, 1, 44, 13, 45, 48, 36, 2, 149, 130, 133, 174, 118, 152, 144, 165, 157, 154, 191, 145, 141, 135, 120, 159, 193, 142, 143, 148, 189, 179, 163, 176, 167, 132, 182, 162, 187, 166, 131, 181, 147, 170, 171, 184, 158, 156, 197, 161, 195, 122, 168, 180, 183, 178, 129, 185, 140, 160, 111, 134, 172, 150, 126, 136, 151, 155, 138, 146, 137; Ломец; Александър Стамболийски 1; Васил Коларов 17; Джура 8; Кастроне Состра 27, 13, 2, 1, 15, 10, 7, 19, 11, 8, 12, 5; Троян, Общ. Троян; Акад. Ангел Балевски 1, 3, 5; Безименна 4; Васил Левски 459, 471, 311, 287, 325, 384, 301, 376, 291, 344, 374, 315, 360, 295, 313, 382, 299, 366, 323, 380, 307, 333, 342, 297, 309, 362, 356, 378, 337, 358, 329, 293, 317, 331, 368, 354, 370, 335, 305, 346, 348, 321, 327, 289, 285, 319, 350, 283, 352, 372, 590, 569, 469; Васил Спасов 96; Дунав 2, 4, 2 Магазин, 2 Дунав; Разклон Калейца 5, 94; Троянско поле - По Искане На "Есо" Еад.


 


На 15.06.2017 г. /09:00 - 09:30 ч./


Троян, Общ. Троян 73198. 144. 25 73198. 158. 104. 1 М. "Попишка"; 73198. 158. 124 Местност "Свиревското"; Ген. Карцов 205, 282, 312, 199, 258, 209, 252, 260, 306, 320, 280, 288, 290, 191, 316, 300, 213, 264, 276, 187, 310, 298, 308, 294, 332, 304, 272, 203, 211, 292, 314, 278, 254, 227, 266, 221, 189, 207, 322, 334, 183, 256, 302, 284, 225, 217, 296, 326, 328, 215, 201, 336, 286, 274, 318, 270, 262, 268, 330, 219, 271Б, 229В, 231, 229, Помпена станция Хлебозавод, 239, 338, 229; Изгрев 1, 1 Изход Беклемето, 3; Кв. Попишка Вила, 1, 72, 1; Лисичи Дупки Лъгът 4; Мах. Малка Рибна МТП110, Райна -Къща, Вила, Иван-Къща, Вила; Нейчо войвода 120, Помпа, 109, 134, 138, Къща, 129, 30, 135, 119, 100, 108, 98, 107, 13, 105, 110, 111, 131, 146, 101, Вила, Вила, Къща, 3, 18, 1, 2, 62, 39, 8, 50, 9, 12, 85, 40, 51, 76, 5, 87, 21, Къща № 009, Къща, 82, 10, 56, 90, 42, 11, 66, 69, 61, 80, 88, 22, Вила, 71, 18, 74, 70, 67, 7, 73, 58, 28, 75, 92, 81, 86, 19, 49, 32, 60, Къща № 33, 38, 68, 23, 54, 24, 26, 63, 79, 64, 53, 59, 36, 4, 95, 89, 97 Къща, Къща Румен, 55, 25, Автоморга; Поч. Дом Капина Хотел, Туристически Дом, Ретранслатор, Парк Капинчо; Тиха 10, 4, 18, 1А, 14, 11, 7, 22, 2, 20, 5, 9, 8, 1, 3, 12, 6, 16; Христо Смирненски ТП89, 1, 2; Шести септември 36, 8, 6, 28, 46, 11, 30, 34, 40, 9, 23, 4, 14, 22, 20, 7, 15, 1, 13, 2, 26, 42, 32, 10, 3, 41, 17, 44, 16, 5, 18 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


На 15.06.2017 г. /15:00 - 15:30 ч./


Троян, Общ. Троян 73198. 144. 25 73198. 158. 104. 1 М. "Попишка"; 73198. 158. 124 Местност "Свиревското"; Ген. Карцов 205, 282, 312, 199, 258, 209, 252, 260, 306, 320, 280, 288, 290, 191, 316, 300, 213, 264, 276, 187, 310, 298, 308, 294, 332, 304, 272, 203, 211, 292, 314, 278, 254, 227, 266, 221, 189, 207, 322, 334, 183, 256, 302, 284, 225, 217, 296, 326, 328, 215, 201, 336, 286, 274, 318, 270, 262, 268, 330, 219, 271Б, 229В, 231, 229, Помпена станция Хлебозавод, 239, 338, 229; Изгрев 1, 1 Изход Беклемето, 3; Кв. Попишка Вила, 1, 72, 1; Лисичи Дупки Лъгът 4; Мах. Малка Рибна МТП110, Райна -Къща, Вила, Иван-Къща, Вила; Нейчо войвода 120, Помпа, 109, 134, 138, Къща, 129, 30, 135, 119, 100, 108, 98, 107, 13, 105, 110, 111, 131, 146, 101, Вила, Вила, Къща, 3, 18, 1, 2, 62, 39, 8, 50, 9, 12, 85, 40, 51, 76, 5, 87, 21, Къща № 009, Къща, 82, 10, 56, 90, 42, 11, 66, 69, 61, 80, 88, 22, Вила, 71, 18, 74, 70, 67, 7, 73, 58, 28, 75, 92, 81, 86, 19, 49, 32, 60, Къща № 33, 38, 68, 23, 54, 24, 26, 63, 79, 64, 53, 59, 36, 4, 95, 89, 97 Къща, Къща Румен, 55, 25, Автоморга; Поч. Дом Капина Хотел, Туристически Дом, Ретранслатор, Парк Капинчо; Тиха 10, 4, 18, 1А, 14, 11, 7, 22, 2, 20, 5, 9, 8, 1, 3, 12, 6, 16; Христо Смирненски ТП89, 1, 2; Шести септември 36, 8, 6, 28, 46, 11, 30, 34, 40, 9, 23, 4, 14, 22, 20, 7, 15, 1, 13, 2, 26, 42, 32, 10, 3, 41, 17, 44, 16, 5, 18 - по искане на "ЕСО" ЕАД.


 


 

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозахранването.За повече информация, позвънете на денонощната телефонна линия  0700 10 010, на цената на един градски разговор според тарифния план към стационарен номер в мрежата на Виваком или посетете сайта www.cez-rp.bg. Вече можете да се възползвате и от уникалното ново онлайн приложение "Планови ремонти и аварии" на m.cez.bg, за да получите информация в реално време за всички планирани и непланирани прекъсвания на електрозахранването в района, който Ви интересува, както и за очакваното време за възстановяване на захранването.

2017-06-09 / Street Art Fest в Троян


Категория: Община Троян