Вход за потребители              

2018-08-16 / Обява за инвестиционно предложение за обект:„ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛОКАЛНА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ“


Категория: Община Драгоман

Повече информация тук и тук

2018-08-15 / Съобщение


Категория: Община Драгоман

По повод празника на нашия град, община Драгоман организира детска забава с шоу програма подготвена от "БарбарониТе и приятели" на 25.08.2018г. от 16:30ч. на централния градски площад. Каним всички малки и пораснали деца да преживеем вълшебни мигове с много фокуси, жонглиране, ходене на кокили и още куп изненади. Очакваме Ви!   barbaroni

2018-08-13 / Програма на празника


Категория: Община Драгоман

Обява2

2018-08-13 / СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА В ДБТ СЛИВНИЦА


Категория: Община Драгоман

2018-08-07 / Съобщение


Категория: Община Драгоман

На 11.08.2018г. (Събота) от 12:00ч. , ще бъде излъчена сесията на Общинския съвет - Драгоман проведена на 27.07.2018г., по служебния канал на кабелна телевизия Мултимедия.

2018-08-06 / Един нестандартен поход до Божи гроб


Категория: Община Драгоман

В Общинска администрация постъпи писмо с препоръка на Западно и Средноевропейския Митрополит Антоний да подкрепим поклонника д-р Бернд Шерер по пътя му към Божи гроб гр. Йерусалим, който извървява пеш, без каквото и да било ползване на превозно средство.


 zaglavna


 

 

2018-08-03 / Заседание на общинската епизоотична комисия Драгоман


Категория: Община Драгоман

На 3 август 2018г. в заседателната зала на Общинска администрация – Драгоман общинската епизоотична комисия набеляза превантивните мерки срещу евентуалното разпространение на болестта Африканска чума по свинете. Запознати бяха представителите на комисията за възникването на опасността от проникване и разпространение на заболяването „Африканска чума по свинете”. Бяха набелязани мерки, целящи намаляване риска от разпространението на заболяването на територията на София област.С решенията по протокола бяха запознати всички кметове и кметските наместници в община Драгоман. Определен е двуседмичен срок, в който те трябва да обиколят населените места, за които отговарят, за да установят кои стопани какви животни отглеждат. Всеки стопанин трябва да бъде предупреден, че трябва да е внимателен и при появата на някакви тревожни симптоми по животните - свине или дребен добитък, веднага да сигнализира в общината или на общинския ветеринарния лекар д-р Желязко Нотев. Кметът издаде заповед по повод превантивните мерки.

Призоваваме гражданите на Община Драгоман да регистрират отглежданите от тях животни (свине) с цел по-бърз и лесен контрол при евентуално възникване на заразата по животните. При забелязване на промяна в здравословното състояние или установяване на смърт при домашни и диви свине е необходимо гражданите да уведомят незабавно общинския ветеринарния лекар.

Телефон за контакт: 0885404707 д-р Желязко НотевЗаповед за Афпиканската чума по свинете - тук.

Информация за Африканската чума по свинете - тук.

2018-07-30 / Първият филм - европейската комисия в Драгоман


Категория: Община Драгоман

  WomkLh9zP_Q{/youtube}