Вход за потребители              

2017-06-26 / ПОКАНА за пресконференция


Категория: Община Попово


2017-01-26 / Второ обществено обсъждане на план за регулация и застрояване на ж.к. „Младост“ 1 и 2


Категория: Община Попово

Второто по ред обществено обсъждане ще се проведе на 14 февруари 2017 г. от 14:30 ч. в залата на ОбС – Попово.

До 13 февруари 2017 г. гражданите ще могат да отправят своите мнения и препоръки относно проектната разработка...


2016-12-30 / Покана за публично обсъждане на Проекта на Бюджет 2017 г. на Община Попово


Категория: Община Попово

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на община Попово, се организира публично обсъждане на Проекта на Бюджет 2017 г. на Община Попово.


2016-12-29 / Напусна ни Марина Димитрова


Категория: Община Попово

Опечалени родители и близки на Марина,


Трудно мога да намеря думи, с които да внеса утеха в сърцата Ви след нейната ненавременна кончина!


2016-12-12 / Покана за участие в Обществен форум за предварително обсъждане на проект за ПУП – План за регулация и застрояване за преструктуриране на ж.к. “Младост”


Категория: Община Попово

Преди окончателното приключване и разглеждане на проекта за Подробен устройствен план – План за регулация и застрояване на ж.к. “Младост”, общината организира предварителен Обществен форум за обсъждане на проекта  за ПУП и кани всички, които имат отношение към жилищен комплекс Младост и прилежащите му територии, да споделят своите мнения и препоръки.


2016-06-20 / Покана за публично обсъждане


Категория: Община Попово

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на община Попово, се организира публично обсъждане на Проекта на Бюджет 2015 г. на Община Попово.


2016-06-02 / „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”


Категория: Община Попово

И тази година Община Попово ще се включва в инициатива на „Да изчистим България заедно”.


Общината ще осигури чували и ръкавици за всеки желаещ  да се включи в почистването.2016-05-19 / Националния кинофестивал „Златното око” в Попово


Категория: Община Попово2016-02-18 / Монети от над 42 римски императори са открити досега в Ковачевско кале до Попово


Категория: Община Попово

Монети от 42 римски и византийски владетели, 6 императрици, посмъртни в памет на император Константин I Велики, възпоменателни на градовете Рим и Константинопол, варварски и държавни ментета, както и единични бронзови монети на македонските владетели Филип II и Александър III са открили досега археолозите в Ковачевско кале до град Попово!2016-02-10 / ПОКАНА за обществен форум


Категория: Община Попово

Процесът по разработване на Общия устройствен план на община Попово е към своя край. В продължение на близо две години екипът за управление на проекта и експертите от Обединение „Визия 21” положиха координирани усилия за подготовката на пълноценен и реалистичен общински документ, който да допринесе за развитието на територията на общината и осигури реализацията на предстоящи инвестиционни намерения, без да се уврежда качеството на околната среда.