Вход за потребители              

2017-08-10 / Созопол празнува Света Богородица


Категория: Община Созопол

Община Созопол е подготвила празнична програма по случай 15 август, денят в който християните честват успение на Пресвета Богородица, известен още като Голяма Богородица.

2017-08-09 / Созопол е домакин на юбилейна Национална дискусия „Чудесата на България”


Категория: Община Созопол

На 10 август 2017 г. вестник „Стандарт” отбелязва двоен празник - 25-годишнината на вестника и 7 години от старта на най-голямата обществена кампания  в България „Чудесата на България”. Четвърт век вестник „Стандарт” се стреми да налага нови и високи стандарти не само в българската журналистика, но и в ролята на медиите като обществен посредник за решаване на наболели проблеми на общините и обществото като цяло.2017-07-19 / Юбилейно издание на Мини Мис и Мини Мистър


Категория: Община Созопол

X-то Юбилейно издание на Палавото Шоу- Талантиада "Мини Мис и Мини Мистър" Созопол, под патронажа на кмета на Община Созопол Панайот Рейзи.

2017-07-18 / Международната лятна Академия на изкуствата очаква своите почитатели


Категория: Община Созопол

Международната лятна Академия на изкуствата - Созопол датира от юли 2004 и  за тези 12 години, разширява, обогатява и популяризира високата култура сред най- младите таланти от България, Европа и света.

2017-07-16 / Празниците на Созопол започнаха


Категория: Община Созопол

Празниците на Созопол, посветени на покровителката на града Света Марина стартираха с тържествен ритуал по издигане на държавното знаме и общинското знаме на амфитеатър Аполония.

2017-07-14 / Безплатен транспорт за празниците на Созопол


Категория: Община Созопол

И тази година Община Созопол и нейните партньори от транспортните фирми ще осигурят удобно  и безплатно придвижване на жителите и гостите на Созопол на 16 .07.2017 г., неделя и на 17.07.2017 г., понеделник за празничните събития, които ще се провеждат в местността Света Марина.

2017-07-13 / Вижте подробната програма за празника на Созопол


Категория: Община Созопол

Община Созопол кани жители и гости на града на празничните събития, посветени на покровителката на град Созопол- Света Марина.

2017-07-11 / Седемдневна празнична програма за Света Марина в Созопол


Категория: Община Созопол

Богата и разнообразна културна програма е подготвила Община Созопол за празника на града в чест на закрилницата на Созопол Света Марина.


Празничната програма започва от 12 юли, сряда с фолклорни спектакли под наслов  „Не се гаси , туй що не гасне” в Етнографския музей, където в продължение на пет дни от 19.00 ч. свои концерти ще представят Ансамбъл „Лазур” и самодейните състави на с.Равна гора, с.Росен, гр.Черноморец и Тракийско дружество „Яни Попов”- Созопол.

2017-07-11 / ЗАПОВЕД- техническо средство тип „скоба”


Категория: Община Созопол

8-Z-851 Созопол, 10.07.  2017 г.


НА КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ


На основание чл.44, ал.1, т.1 и т.8 и ал.2 от ЗМСМА, във връзка с чл.99, ал.1 и ал.2, чл.167, ал.2, т.2 от Закона за движение по пътищата и чл.20, ал.1, т.1 от Наредба за платено паркиране на моторни превозни средстваОДОБРЯВАМ:Ред и условия за принудително задържане, чрез блокиране на колелото на неправилно паркирано паркирано пътно превозно средство / ППС /, в зоните на пътното платно и определени като паркинг-места пред  хотели или други места за настаняване ,  които са заявили и монтирали съответните “Конуси за паркинг места” с  отличителен знак на община Созопол, при използване на техническо средство тип „скоба“, съгласно Приложение № 1, неразделна част от настоящата заповед.

2017-07-10 / Audi показва последни модели автомобили в Созопол


Категория: Община Созопол

От 13 до 15 юли елате на тестово шофиране във в.с. Санта Марина


Защо да отлагате сбъдването на мечтите си, след като може да имате всичко още сега? В края на тази седмицата - от 13 до 15 юли, Ваканционно селище Санта Марина, Созопол и Вестауто-М – фирмата, официално  представляваща Audi в Бургас и региона, имат удоволствието да ви поканят на Audi Summer Drive – тест драйв на последни модели автомобили, носещи емблемата на четирите пръстена.