Вход за потребители              

2017-12-08 / Бюрата по труда в страната набират работници за Испания и Португалия


Категория: Община Созопол

През месец януари 2018 година ще се проведат интервюта за бране на малини, къпини, боровинки в Португалия.


Месторабота: Ферма MARAVILHA FARMS Португалия


Работодателят  предлага:

2017-12-01 / Предколедно настроение в община Созопол


Категория: Община Созопол

Коледно- новогодишните празници стартират със запалването на светлините на елхата в Созопол и продължават с разнообразни събития за деца и възрастни в населените места в община Созопол.


Богата и разнообразна е програмата на предколедните празници под наслов „Камбани коледни звънят”, които Община Созопол организира през месец декември.

2017-11-29 / Стартира конкурса "Коледен Созопол"


Категория: Община Созопол

Уважаеми граждани на Созопол,


От 01 до 20 декември 2017 г. Община Созопол ще търси най- добрите идеи за коледна украса и ще запали искрата на доброто настроение. Община Созопол кани жителите на града да се включат в конкурса „ Коледен Созопол” за оригинална външна и вътрешна празнична украса.


Всички желаещи граждани, фирми и институции могат да се включат в конкурса като номинират украсено от тях място. За регистрация в състезанието участниците трябва да представят снимки, точен адрес на сградата и контакти за обратна връзка. Конкурсните работи се подават на e-mail: sozopolpress@abv.bg

2017-11-28 / Вот за годишните награди на Министерството на туризма


Категория: Община Созопол

Вот за годишните награди на Министерството на  туризма


В рамките на Годишните награди на Министерството на туризма се провежда гласуване в различни категории. Една от категроите е Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в радио.


Всеки, който желае може да гласува на http://tourismawards.bg/cat/radio-material/


 


2017-11-27 / Конкурси за длъжности


Категория: Община Созопол

2017-11-22 / Созопол и морето вдъхновяват бургаски поет


Категория: Община Созопол

НЧ „Отец Паисий” организира представяне на стихосбирката „Непоискани дълбини” на младия бургаски поет Динко Динков на 28.11.2017 г. от 17.30 часа във видеоклуба. Поетичното събитие е посветено на наближаващия празник на моряците и рибарите Никулден.

2017-11-21 / Спешни мерки за обезопасяване на кръстовището до с. Атия


Категория: Община Созопол

Денят започна с мълчаливо бдение и блокада на пътя Бургас-Созопол точно на кръстовище, където намери смъртта си 16 годишния ученик от с. Атия.

2017-11-15 / Конкурс „Коледен Созопол”


Категория: Община Созопол

koleda


Уважаеми граждани на Созопол, 


Община Созопол кани жителите на града да се включат в конкурса „Коледен Созопол” за оригинална външна празнична украса, който се провежда за втори път.


 


2017-11-14 / Спорт срещу агресия и в с.Зидарово


Категория: Община Созопол

Турнирът под наслов  „Спорт срещу агресия” тази седмица бе проведен в ОУ”Христо Ботев” в с. Зидарово. Инициативата на секретаря на младежта и спорта Христо Бардуков, подкрепена от кмета на Община Созопол Панайот Рейзи става все по-популярна сред учениците в общината и се очаква с нетърпение във следващото населено място, където има училище.

2017-11-13 / Созопол в подкрепа на пострадалите


Категория: Община Созопол

Жители на Созопол се включиха активно в благотворителна кампания за набиране на средства за 64- годишния жител нас. Зидарово, чиято къща изгоря в началото на месеца, както и за пострадалите жители по време на наводнението на селата в община Камено.